♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

nu kör vi!!
GOTT NYTT ÅR


äntligen!

nu har min mobil kommit och jag är super nöjd!
HTC wildfire


♥ Dag 9 – Min tro

Ja jag kan ju säga att jag har ingen tro direkt.
jag tror därimot att när vi dör så försvinner vi inte utan jag tror att det finns ett liv efter döden iaf. Sen tror jag på spöken, har respekt för dom som tusan! Aja jag vet inte vad mer jag ska säga, fråga om ni vill veta något speciellt :)


♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma är första dagen på vasaskolan i örebro! Vi satt i klassrummet längst bort på översta våningen och vi satt runt två bord och skulle berätta lite om oss själva och jag var sjukt nervös eftersom jag kommer från hagfors, värmland där man pratar lite snett ;) Jag minns att Kevin satt bredvid mig och Erik framför mig. Kevin ställde sig upp och började berätta om sig själv att han bodde i garphyttan och gillade att fiska. Sen var det min tur.. Jag sa: hej, jag heter johanna och kommer från värmland hagförs. Jag giller å ri och spel innebandy. Jag har precis flytt hit. och då började dom flästa att skratta och jag skämdes som bara den! haha men jag kom in i klassen rätt fort och fick mig kompisar.
Haha nu efter skrattar jag bara åt de som hände men de gjorde jag fan inte då! haha


♥ Dag 7 – Min bästa vän

jag kommer skriva om två stycken, en tjej & kille!
börjar med Sofie.

Namn: hillivi elisabeth sofie lännerfjäll (sjöö)
Född: 30 sep 1993
Bor: i en lägenhet i hagfors tsm med Kristoffer
Stjärntecken: vågen
Hobby: fotogrefering
Intressen: mode, vänner och sambo
Syskon: Sanna 29, Marcus 22 och Mikael 14
skillda föräldrar.
Blogg: KLICKA HÄR! 

Jag och sofie har kännt varandra ända sen dagis och har varit vänner sen dess. Dock har vi haft våra perioder då vi bråkat och inte haft kontakt så mycket men vi lyckas alltid lösa de. Sofie var den första kompisen som blev med mig när jag flyttade till örebro och hon stötta mig till 1000 och har alltid gjort! Om jag har något problem så vet sofie alltid hur man kan lösa det och får mig alltid på bättre tankar. Hon är verkligen så otroligt bra och jag ska vara glad över att jag har en sådan vän som henne. Jag kan inte säga så mycket mer än att jag är så otrolig glad att du bara bor huset bredvid mig och att jag har en sådan vän som du! jag älskar dig bästa Sofie♥
sjuka är vi
men tsm är vi bäst!





min andra bästa vän Kalle!

Namn: Karl
gustav robert Ardeman
Född:
8 december 1993
Stjärntecken: Skytten
Intressen: Fotboll, Umgås med vänner
Syskon: Johan 25 & Joanna 21
Bor: i ett hus i latorp tsm med mamma & pappa (örebro)

Först å främst vill jag säga att alla borde ha en vän som Kalle! jag är otroligt lottad att jag fick ha han som vän! Bättre kille finns inte han förstår allt och finns alltid när man behöver han. Så många minnen som vi har lyckas skrapa fram på så kort tid är ofattbart! alla stunder vid busskuren i latorp som vi suttit och prata ur oss till varandra. Alla gånger vi legat ute och kollat på stjärnorna tsm och bara umgåts. Du har alltid funnits där för mig och lyssnat på mina problem med både familj, vänner, pojkvänner med mera. Jag är så otroligt glad att jag flyttade och fick träffa dig! Hatar just nu att jag flyttade tillbaka och kan inte se dig så ofta längre. Men ska göra allt för att vi inte ska tappa kontakten! 
 Jag älskar dig kalle och du är min bästavän♥


shopping

haft en kanon dag måste jag säga
tack alla som gjode dagen så grym!
mina köp:










blev inte så mycket men de rack till :D
måste spara lite tills örebro nästa vecka!


oyeeh

nu ska jag rensa plånboken lite mer tror jag
 får se hur mycket jag kommer hem med! :D

mellandagsrea här kommer ja!


otroligt bra dag

men skoter och massa skratt!

taggad som tusan!

simon

tvilling

jolin och erik

me


dagen har verkligen varit kanon!
hoppas på flera sådana :D


akuten

ja då blev det akuten igen igår.
var ju där för 9dagar sen och för exakt samma sak.. ramlat och slagit i handen, IGEN! Kom inte hem förns 05.15 inatt så är lite trött blir nog sängen snart igen. Denna gång blev det en blödning i handen, hade en böld som var stor som en pingisboll på knogen.
Aja ont gör det så nu ska jag sova ithink.
vi hörs!


♥ Dag 6 – Min dag

dagen efter jul, ja vad gör man då?
min dag har varit lugn och bra! dock är dagen inte slut än men kvällen ser rätt lung ut vilket inte sitter fel. Var en sväng hos mamma förut idag och hämtade mina saker som blev kvar. Och sen blev jag med Sofie och handla och vi fikade även hos hennes mormor, mys :) Sitter nere vid mormor just nu och lånar datorn och resten av kvällen blir jag nog hemma ithink :)

ha det så bra så länge så hörs vi snart igen 


GOD JUL

Jag fick massa fina saker både till 
mig själv
och lägenheten,
 tacktacktacktack♥

Jag börjar alltid med att fira jul hemma hos min moster tsm med hennes familj, morbror, mormor, mamma och syskon. Vi äter först mat sen efter kalle lite fika och sedan kommer tomten! Tänkte berätta lite som jag fick när jag var hos moster:
väggtext med carpe diem
en matta som moster har gjort
+grytlapp
smycken
pengar
sängkläder
shampoo
strumper
säkert glömt något men aja :p

jag och mina kusiner Hugo och Petter

tvilling och ja va taggade!

jolin, mormor, ja

syster linda, jag&tvilling jolin

petter äter risallamalta

hät äter vi förfullt och taggar kalle anka ;)

TOMTEN

avslutar julen hos moster med mosters älskling!!

sen efter åker jag alltid till min Pappa där farfar, lena, lisa, johan och eva allid är. Vi kommer alltid när dom ska äta så vi håller mest sällskap eller smakar om vi orkar. Sen sitter vi i soffan och pratar sen blir det julklappar! jag fick :
långkalsånger
tacotallrik
ljus
en "ljusskål"
hud/dusch saker
en mobil 
HTC wildfire


julganen

gooodiis

farfar och jolin

hundarna var också julfina!

mobilen får jag snart, den är beställd :D

här var lite bilder av hur jag hade det :D


kvällens fråga!

Ska du spala Uppesittar kväll idag?


JOHANNA

snälla kom tillbaka..
ska jag vara ärlig,
jag saknar dig

glad att jag har dig sofie!







egooooo


mys vid mormor

Jag, tvilling och Erik var och handla åt mormor förut och som tack för att vi gjorde det så hade mormor duckat fram en riktigt jul kvällsmat som var grymt god! älskar dig mormor♥ Så nu ska jag bara dega och vänta på att Erik och Tvilling ska komma hem från uddeholm så jag sen kan mysa med glögg och choklad, muuums! Ha det så bra så hörs vi snart igen :)



dom e så snygga....


PAJASSSEEER


håret

nya hårfärgen för ett tag



♥ Dag 5 – Vad är kärlek

"Kärleken är inget som ska jagas,den ska bara finnas"
detta citat tycker jag stämmer in till 1000!

Ja, vad är kärlek?
Kärlek för mig är något helt underbart men kan även vara skit ibland. Men det beror på vilken kärlek man menar. Det finns ju kärlek till en Pojkvän, Vän/bästa vän & Familj. Jag har en stor kärlek till min Familj och vänner. Men har en annan speciell kärlek till den man är tsm med. Jag tycker att kärlek är något alla ska ha sen spelar det ingen roll om vem kärleken går till. Det är upp till en själv :)

bild lånad från google


nu tar jag natta!

tjabba!
just nu sitter jag hemma hos mormor och ska sova här börjar inte förns halv 10 imorgon :) Klockan 4 idag blev jag med Felicia med ut på lite shopping. Hon färgade även mitt hår och sen fikade vi lite, myys <3 Träffade även på Sofie och blev med henne till ica :) Haft en kanon dag, ni är ruskigt grymma tjejer! Glad att jag har er



♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

Idag åt jag lunch hemma hos min mamma och
 det blev mammas egna goda Pyttipanna :) MUUUMS!
de är vad jag har ätit idag :)


fuck off

gud va lett jag blir!
du får det att låta som om allt är mitt fel medans du har lika stor verkan i detta som jag. Ena stunden är du så otroligt bra så man bara smälter och rätt som de är så vänder allt och du sätter gaddarna till. Jag vet inte vad jag ska göra så att du blir nöjd någon gång. Aja det är ditt val inte mitt.


GRYM


mamma <3

Älskar min mamma ♥
Igår när jag var där så fikade Jag, Mamma och Maggan med nybakta safransbullar med mendelmassa i, muuums! Hon visade även ett fint pannband som hon hade gjort och då sa jag att jag också gärna skulle vilja ha ett så imorse när jag vaknade fick jag ett sms "ditt pannband är klart kram" snacka om att jag blev glad så gick dit senare och fika tsm med mamma och Maggan kom även så jag fick mig mitt pannband! :D im happy! Så nu ska jag snart gå hem från mormor och göra lite historia och senare ta mig en varm dursch och bara vara vilket inte är fel! Ha det så bra, pusss


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Jag börjar med min Mamma!
Namn: Nina Mobakk
Född: 16 juni 1962
Bor: en lägenhet i hagfors
Jag och min mamma är väldigt lika enligt mig iaf. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, joo! hon älskar att sticka t.ex. Sockor, tröjor, benvärmare ALLT! Och tro mig hon är grym på de :)
Jag och Mamma kommer oftast bra överens och jag älskar henne så otroligt mycket!


Pappa!
Namn:
Tomas Johansson 
Född:
21 juli 1971
Bor: i ett hus i ekshärad
Min pappa jobbar som en securitas vakt och har oftast fullt upp vilket jag kan tycka är jobbigt för vi ses inte så ofta. Händer att vi bråkar men det är mest för att vi båda är så lika och vill ha våran vilja igenom! :) Han ställer upp när det vekligen behövs och jag är glad att jag har min pappa :) och han älskar at fiska och jaga!
 Jag älskar han!  


vet inte riktigt vad man ska säga?
har ni frågor så får ni ställa dom ist :)


dagens citat:

Kärleken är inget som ska jagas,den ska finnas


♥ Dag 2 – Min första kärlek

Ja då försöker vi att ta dag 2 - min första kärlek.

Min första kärlek var Adam Ågren,
Jag minns att han bara var min och ingen annan! hehe vi var inte så gamla och allt var ju kanske inte så jätte seriöst men vi höll att ihop ett bra tag! :) Vi har inte så himla bra kontakt längre men vi pratar när vi ses och han är en riktigt härlig person!  

så här ser adam ut idag, stilig pööjk :)


herregud!

Gud jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!
Igår när jag skulle gå upp för trapporna i gången till min lägenhet så glömde jag självklart att ta bort snön som fanns under skorna och hinner bara gå några steg så ramlar jag framåt och slår i båda händerna men den ena lite värre. Tänkte inte så mycket på det tills jag vakna imorse, svullen och blå + öm som f*****n SKRÄLL att jag ska slå mig någon stans. Aja åkte först till sjukhuset här i hagfors sen vidare till Torsby för röntgen. inget var brutet iaf så det känns ju bra :) Men det är äckligt ömt men jag får stå ut.

Fredag idag och jag ska nog inte göra så himla mycket ikväll.
Mest ta det lugnt och vila, rätt trött om jag får säga det själv.
 Men ha det så bra så länge så ska jag och min onda hand gå iväg mot soffan och bara va! PUSSS♥
dryg bild..


collage del 2

inte så jätte mycket kvar!

kanske inte syns så mycket men lite iaf :)


Manskog 10-12 dec










liten konstig godis :p


<3


jadu..

du måste vara unik, speciell för mig!
vi får se hur det blir, hoppas allt blir bra
♥♥


saknart

örebro♥






LETTT

att folk inte har något annat för sig än att klaga..

MYS

Sitter hemma hos syster i Manskog och myser massa!
Har varit ute och åkt pulka tsm med Matilda och ska snart äta. Efter maten åker vi till Charlottenberg för lite shopping och när vi kommer hem ska vi baka lite julgodis, muuuums! kameran är med så jag lägger in bilder när jag kommer hem :) hejdå!


FÖR TJEJER

Nu ordnar vi adventsmys för alla tjejer!
Vi kommer att hålla till i Brostugan i Hagfors från klockan 15 och framåt nu på söndag den 12 december. Under eftermiddagen så bakar vi pepparkakor, ser på film och julpysslar. Självklart är det helt gratis att vara med, och det kommer också att finnas fika som tjejjouren bjuder på.

Alla tjejer är välkomna, så kom själv eller
ta med dig kompisarna och kom dit :D


skön torsdag!

Hade bara en lektion mellan 08.05-11.00 bild. Sen har jag informerat 9:or om barn-och fritidspogramet och nu har jag slutat och sitter hos mormor och lånar datorn. Ska försöka skriva Dag 2 – Min första kärlek så jag kan lägga in den men vet bara inte riktigt när men det kommer snarast! Nu ska jag gå in till mormor i vardagsrummet och fika med henne och sen får jag se vad dagen bjuder på. Ha det så bra så länge! puss


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.


fullständigtnamn:
Lena Johanna Johansson
född:11 november 1993
stjärntecken:
skorpion
bor:
en 1:a i hagfors
familj:mamma, pappa, tvillingsyster, två äldre syskon
fritiden:Innebandy & kompisar















full information:
Torsdagen den 11 november 1993 på karlstads sjukhus föddes jag, En minut efter min tvillingsyster. Vi föddes med kejsarsnitt och allt gick bra. Jag har haft en konstig uppväxt men har klarat mig kanon. När jag var två år började min mamma att dricka och blev en alkolist i perioder. Vilket blev att jag inte hade något riktigt "hem" som jag kunde
kalla hem för jag fick bo mycket hos min underbara mormor och även hos min underbara farfar.


Jag fick flytta runt hos dom väldigt mycke och en dag stod jag bara där och hade ingen stans att va. Då kom min Kurator in i bilden Danne som jag kan säga nu efter "räddaren" en kväll kom han och hämtade mig och jag fick flytta in till hans familj och bo där. Efter 1 år tid med både tårar och skratt kom dagen som verkligen förändrade mitt liv.



16 juni 06
Jag skulle flytta en gång till men inte hem utan 20mil bort! Örebro, staden jag inte viste fans. Sommarlovet innan 7:an flyttade jag. Samma dag som jag fick reda på det åkte vi ner och hälsade på och 2 dagar efter flyttade jag.
Ing-marie och Kent Erbro dom räddade verkligen mitt liv. tack vare dom så är jag den jag är idag och jag är bara så himla glad att jag fick flytta till örebro för det förändrade allt!

Nu är det ca 1 och ett halvt år sen jag kom hem till lilla Hagfors och det som är så synd är att det bara var jag som ändrade mig. Inte mamma och inte pappa, bara jag.. Jag kan ju säga att jag är besviken men jag har det bra. Egen lägenhet och ser ljust på min framtid då jag ska utbilda mig till Kurator.



Nu går jag andra gym. på Älvstrandens Bildnings Centrum på barn- och fritids programmet. Jag har normla betyg och är väldigt glad att jag har klarat mig så långt som jag har. Några frågor? kommentera din fråga så ska jag försöka svara på ett bra sätt :)





fortfarande inge internet

ja rubriken säger allt...
sitter nu hos mormor och lånar hennes dator eftersom min inte vill funka! GUD LETT JAG BLIR! Igår var jag iaf i karlstad och fick mig lite saker trevligt. Det var jag, tvilling, erik, marcus och rasmus! mycket skönt gäng. Idag ska jag umgås med Felicia tror jag så ska hem och städa iordning lite och sen höra av mig till henne :D Men får se om jag lånar mormors internet ikväll och skriver presentationen. men vi hörs. HEJDÅ


töligt internet

mitt internet funkar helt plötsligt inte och jag får panik! Skulle ju skriva den dära presentationen men det får bli imorgon isf. Den kommer så fort internetet funkar. Nu sitter jag och kollar sunes jul men tvilling och erik. Nyss ätit tacos så nu är jag ruskigt mätt och ska snart sova känner jag. Ha det så bra så länge! ♥