1 års kalas




dagens 30 april



mys fredag

igår åkte jag in till karlstad för shopping tsm med Felicia min vän! dock skulle jag inte handla men fick mig iaf en BH vilket jag verkligen behöver så jag blev nöjd :)
Blev även överaskad av att Niklas kom, så nu ligger han och sover medans jag sitter och skriver detta inlägget. Så vid 16.30 gick bussen hem till mig och då blev det nästan bara att åka och handla grillsaker för det skulle grillas tsm med Jolin, Erik och Sandra! Finkan kom ett tag också.
Nu ska jag träffa syster Jolin och fixa lite saker senare dras det iväg på kalas, lilla LEIJAH fyllde 1 år igår♥
men det bloggas en gån till sen för ni måste ju se outfitsen på mig och niklas :D
aja hörs sen.

bilder från igår:




..

Have you ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
I have, I have.


inlägg som ingen igentligen behöver läsa.

att en enda person kan få en att må så bra men ändå så helt jävla sjukt dåligt. Sova, Äta, skratta, må bra men ingenting av detta står på schemat just nu utan nu står det verkligen: sov inte ett skit, dröm äckliga/läskiga drömmar, ät absolut ingenting för magen har sagt stopp, må skit och fan skratta aldrig. Jag är så less på denna jävla väntan som jag ska få vänta på. Att åka hem med en jävla oro, rädd att det ska bli som sist. Men min kropp har sagt imot och jag lyssnar på den nu. jag åker hem, jag tar den riskten! fan kan man inte stå och säga det framför mig utan jag måste åka hem för där kan jag inte göra så mycket än att gilla läget. Är det så här det ska vara så vill jag inte vara med längre. Lögner hit och dit och falskhet det kommer du inte långt på. Du säger att du ska skärpa dig men det är nog försent nu efter att du sagt de i 4 veckor.
Nej jag ska nog bara gilla läget och skita i detta nu.
en chans till
sen slut!



Dagens 27 april


always you, never me

Haft en super bra dag tsm med Alice och Jenny!
men jenny var bara med en stund. Vi åkte till Marieberg och handlade lite Alice fick sig fina jeans och jag mysbyxor, bild kommer senare! Fick mig även present till lilla Leijah♥
Nu ska jag kolla buss och skit för imorgon ska jag hem! skööönt
fina Alice!

godmorgon!

Happ då sitter man här vid datorn och bara
väntar på att klockan ska gå tills älsklingen kommer hem!
Men ska faktiskt snart gå och äta frulle och sen göra mig i ordning för att åka in till stan för där ska jag nämligen träffa Alice! Fasen henne har man inte sett på år känns det som så det ska bli nice att träffa henne. Senare ikväll blir det nog promenad med Lina om ingenting ändras och imorgon är det dax för hemfärd, hoppas Niklas blir med.
Än så länge har mitt påsklov varit riktigt bra och hoppas även att resten blir det :) Nu kurrar det lite i magen så nu blir det frulllle!
pusshejs

normal...

bilder från dagens promenad


igår!

igår blev det inge bloggande pga att jag och Niklas var hos mamma hela dagen tsm med maggan :) Mamma passade lilla Leijah♥ så jag och niklas passade på att göra sällskap! Var där hela dagen tills 4 då Niklas pappa Jocke + en till kom på motorcykel till hagfors för att hämta niklas. Helt plötsligt skulle jag med också :O som aldrig åkt förut! men peppar peppar.. det gick bra! skit kul :)
så bilder från igår kommer nu:
gårdagens outfit:
fiiisongen miin
Maggan och Mamma♥
Niklas blev en liten favvo tillslut (tack vare kakan :p )
Leijah♥
degade i solen! mums
härligt besök när vi äntligen kom fram till örebro!
aja det var lite bilder iaf!
nu kickar solen fram, gillas skarpt! hoppas man kan sitta ute om ett litet tag så man får något att göra medans älsklingen är i skolan..

Söndagsmys

kär kär kär kär, jag är kär!



Sandras 18 års fest!

tjoo
tänkte slänga in lite bilder från gårdagens fest hos Sandra medans
min husman Niklas diskar, söööt han♥



















trevligt var de och kanon väder!


photos from yesterdag












de räcker just nu!
pöss hejs


godnatt

haft en super bra kväll med god mat och roliga vänner!
bilder kommer imorgon!
vi säger iaf godnatt nu ♥


2 ♥


dagens 22april



påsktårta!

Nu på morgonkvisten har jag gjort en påsktårta alldeles själv! lite stålt :)
Så nu är det bara besöket som fattas. Idag kommer nämligen Niklas, hans pappa Jocke och jockes kompis om jag har fattat de rätt(?) men de märks väl, tårta finns det så de räcker iaf ;) Resten av dagen blir nog rätt lugn men man vet ju aldrig. Men vi hörs senare, puuusss


photos from today

har haft en kanon kväll tsm med dessa sötnosar, ni är guld♥






strawberries




idag har det varit en sådan här mormor dag och det ser ut som om
det kommer bli en mormor kväll också. Inte sovit en blund i natt så
känner att mina ögon verkligen inte vill vara vakna men ska nog lägga
mig i en halv timma så jag orkar med resten av kvällen.

Fick mig även tulpaner idag som passade
in riktigt bra på köktbordet, tack♥


världelöst deeepp inlägg

fan måste bara få de ur mig. Helt världelöst inlägg som ingen igentligen behöver läsa men är tvungen att skriva det här eftersom min blogg är som en dagbok också. 

jag vet faktiskt inte hur jag ska börja men är jag verkligen värld allt detta som jag går igenom just nu? Sitta uppe och vänta tills klockan 4 på natten för ingenting? du n gick och la sig och jag hade väntat tills fucking 4 för de bad du mig till. Att du skriver, fjäskar, ber om bilder till andra fula fjortisar och beter dig som ett svin när det gäller mig.. Blir anklagad för att jag sprider rykten om min egen syster. Att våran familj inte är bra nog..
är jag verkligen värld de?

alla dessa gånger du ljugit för mig.
alla dessa gånger jag legat orolig för att inte veta vad du gör.
alla dessa gånger du säger att du älskar mig, menar du ens de?
alla dessa gånger du säger att du ska komma och inte gör de?
är jag ens värld allt detta?

Jag är verkligen inne i en period där ingenting går rätt. Min tvilling säger att jag är avundsjuk på henne och hennes kille vilket jag absolut inte alls är för så som dom bråkar och nästa dag låssssas som om deras liv är perfekt, bull shit. Men sen att jag ska sprida och starta massa rykten om min egen syster!? faan mer till vett har jag än att jag skulle sprida de? va fan du är min syster va tror du?

okej jag har inte den perfekta och rikaste familjen som alla kanske önskar men jag har iaf den absolut bästa familjen som passar mig, vi är mobakk och johansson och så är det bara. Jag älskar min mamma och pappa även fall dom har sina brister, men alla har vi dem! även du och jag!? Jag är hur jävla glad som helst att jag har min mormor och farfar som alltid här ställt upp för mig och min tvilling, alltid funnits där när man behövt dom. Den dagen då dom försvinner kommer jag nog aldrig bli hel igen. Jag är så otroligt glad att ni finns♥
Men det känns som om du glömmer bort allt dom gjort, du slänger ut massa kommentarer om våran familj och grejer men tänk dig för. Vad hade vi gjort utan dom? vilka hade vi varit idag utan dom?

Jag är så sjukt less på alla dessa saker som bara trycker ner mig hela tiden, det är som om jag aldrig hinner att må riktigt riktigt bra förns det blir något nytt igen som sänker en totalllt.
nu orkar jag iaf inte mer....

pic.

tack mammi och curt♥



dagens 20 april




något att börja med?



tjingeliiiing

härlig dag, började 11 och slutade 13.15!
Nu sitter jag hemma hos mormor och har svarat klart på dom sista samhällsfrågorna som jag har prov på imorgon så nu blir det pluuuggg fram tills 4 för då ska jag umgås lite med Vanessa♥ Pannkakor står på dagens matschema så det ska vi göra sen. Resten av dagen vet jag inte vad som händer och man vet aldrig hur en dag slutar med Vanniz inte! haha!! Nej nu måste jag plugga vidare, see yaah♥


långa nätter


härlig dag!

Lever livet just nu måste jag säga!
Denna strålande dag började med en cykeltur till skolan vid halv 10 och slutade 13.45 vilket inte satt fel en dag som denna :) Åkte hem och tog på mig svalare kläder och sen drog till S. Linda och hade det trevligt. Blev grillning, fika och massa umgänge med folk :D
Nu sitter jag med något klet i ansiktet som jag snart ska tvätta bort. Efter ska jag nog ta mig en promenad runt hagfors + att jag måste fixa naglarna idag men i värsta fall går jag imorgon :D
hörs kanske senare, puusss


rubrik

Tog mig en liten springtur förut för att rensa sinnet lite..
Nu ska jag snart fixa mig för kvällen och hänga fram kläder tills imorgon så här jag de gjort, smart (y'. Känner att ögonen vill blunda och inte konstigt när jag var vaken till 4 igår -.-' så denna kväll blir inte långvarig. Är lite orolig på hur jag ska hinna allt denna vecka men ska verkligen gå in 100% så jag får något gjort. Imorgon börjas det och på torsdag kan jag gotta mig riktigt mycket om jag firrar detta!
Aja får se om jag bloggar mer idag men tror dock inte de, ha det gött♥



KALAS

bilderna är tagna från min Mamma och moster Lena

moster Lena, Mormor och kusin petter

fina moster Tone

morbror Robert

jag och kusin Malin

kusinerna Richard och Elenor

moster Lena och Mormor

Mamma och Leijah

syster Lina och Maziar

monika och mormor

syster Camilla och Matilda

moster Tone, tvilling och ja

folk

folk


nu får de räcka.
Hade det sjukt trevligt igår iaf! tack alla


!!!!!!!

idiot


helt grymt!

åå vilken lördag!
började med kalas och mat tsm med all släkt för att fira mormors 70års kalas. Riktigt trevligt♥ Efter de åkte dom flesta till moster Lena och va där och drack lite kaffe och hade det riktigt trevligt! hoppade studsmatta tsm med kusinerna vilket gav riktiga sommar känslor, myyysss♥

Klockan 6 drog jag och ett riktigt sköööönt gäng till Sandra och grilla och vi har umgås sen dess! älskat denna dag, den kunde nog inte bli så himla mycket bättre :)
ska hoppa ner i en ny bäddad säng och bara må nu.
HEJDÅ!
bilder kommer imorgon tror jag.. på kalaset


Always me, never you

Att det alltid ska hända mig, att det alltid är jag som ska resa, ringa, bry mig, smsa & visa att jag älskar den personen. Det känns som om det som var förr inte längre finns och jag hade allt för stora förväntningar på detta. Att jag nu vet vad jag går miste om känns helt sjukt. Jag miste en underbar vän pga av dig! Jag ger allt men du ger inget. Men slika vidare där borta för nu är slutet nära.
varför var allt så jävla bra förut?
man bruckar säga att man är efterklok..
och ja de är man och synd är väl de.


I'm just myself!

 It is not good enough then you can go your way bby


in loooovve!

Denna brud är ju bara för bäst!
OMMG lääängtar tills albumet kommer!!
27:e april smäller de!

Hennes nya album innehåller :
1. Satan I Gatan
2. Välkommen In
3. Jag Kommer  
4. Mitt Hjärta Blöder
5. Vi Kommer Alltid Ha Paris
6. Inga Kläder
7. Alla Mina Låtar
8. Snälla Bli Min
9. Sju Sorger
10. Finns Det En Så Finns Det Flera
11. Lördagen Den Femtonde Mars

denna låten fastnade jag för
speciell video dock.. men låten (Y)



fredaggg

vaknade helt jävla utvilad, f*n vilken härlig känsla asså!
Blir dock ingen skola idag och de förstår väl dom flesta. Ska ist försöka tvätta sängkläderna eftersom jag i stort sett är frisk snart. Det enda som är nu är att magen förtfarande är känslig så det får bli blåbärssoppa ett litet tag till men de gör mig ingenting för det är helt okej! :)
Måste säga tack till mormor som köpte en helt vanlig mosbricka till sjuka mig igår! och tack till tvilling och erik som kom med den. haha snälla folk jag har runt om mig!
nu ska jag plocka ihop tvätten,
seeyaah!


spotify♥

Vilken natt..
Men ska iaf vara glad över att jag mår lite bättre idag. Men det sitter i än iaf vilket suger när det är så fint väder ute men det finns inte så mycket mer att göra än att lägga ner sig i sängen och hoppas på att blåbärssoppan stannar och lika så colan.. ska även duscha innan denna dagen är slut och imorgon ska jag tvätta om kroppen orkar och vill för ingen skola blir det iaf. 
nu ska jag och datorn krypa ner i sängen och lyssna på spotify
och bara försöka sova, See yah och hoppas ni
mår bättre än vad jag gör! 
pöss

min mat idag.
 


Happy birthday!

Idag fyller min älskade Mormor och Syster Camilla år!
GRATTIS♥

Mormor 70 år♥

Camilla 28 år ♥


magsjuk..

De är nu man verkligen märker att man är helt jävla ensam och saknar sin pöjk nö sö hemskt myck! Ligger i soffan fullt påklädd med flisfilt och mår förjävligt! Magsjuk, åå vad kul.. Var länge sen jag mådde så här dåligt kan jag säga. Ska nog släcka ner och dra ner för fönstren och ta natta. DETTA SUGER! själv i min lägenhet och är sjuk, finns inge värre.....


nervööööööös

omg.
imorgon klockan 11 smäller de, måste göra mitt bästa iaf!
nu ska jag snacka lite med älsklingen och sen sova.
Modeshowen var riktigt grym!
nu ska jag sova, PUUUSSS♥


!!!

jag måste bara säga att jag älskar vädret nu!
tänkte sammanfatta mig kort,
IGÅR:
När jag kom hem vid 12 efter att jag missade första bussen så gick jag hem till mormor som bjussade på mat, tack♥ sen blev det en springtur med tvillingsyster och när den var klar så satte vi oss utan för mig i det fina vädret kanske 5min sen sprang vi ner till pekås där vi mötte upp syster Linda och tog oss en promenad runt hagfors. SKÖN DAG!
IDAG:
Nu ska jag snart sminka mig för att sen gå till skolan, vet att dagen kommer vara kass eftersom halva klassen är borta men går iaf dit så jag får närvaro. Efter skolan vid 6 går jag och min underbara vän Felicia på modeshow, myss men bloggar mer ikväll. 
pusssss!  


till the world ends

Borde igentligen vara glad och sväva på moln men varför låter jag mig själv vara glad, sväva på moln och vara världens lyckligaste? något måste ju vara fel på mig..

hejdå hagfors

Reser iväg en liten sväng.
Bloggar nog inte förns jag kommer hem tror ja, men vem vet!
puss hejs ♥


fyfan.

nej nu ger jag faktiskt upp, bra!


.

Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog
Allting har förändrats
Men du finns kvar..


lägenheten

Nya saker som blev inhandlade idag:



härligt!

Tandläkaren 09.25, CHECK!
Sexualkunskap 10-12, CHECK!
Syster Linda på Kaffe, CHECK!
Köpa en ny spring/gå dress, CHECK!
Promenad, CHECK!
Mat, ?
Städa, ?
Bara måååååå!
nu ska jag göra resten på min lilla lista!
hörs.


varför?

Varför är en stor jävla fråga.
Det finns alltid ett jävla varför.
Varför?


hem!

Idag åker jag hem efter 3 veckors praktik i örebro.
Känns både bra och dåligt men aja det är livet..
bloggar kanske senare när jag är hemme och på bättre humör.