TRÖÖÖÖTTTT

Nu är jag hemma hos MIG, min SÄNG, mina KUDDAR & min LÄGENHET! känns som om det var 100 år sen jag var hemma hos mig själv!
Kom nyss hem efter att jag har varit i karlstad och hjälp syster att hämta saker för hon flyttar till hagfors igen :) Så nu sitter jag i soffan och bara stirrar på datorn för är verkligen skit trött.. kommer sova som en kung inatt! Men det värsta är att jag har inte packar än och jag åker imorgon vid 12 till SÄLEN men packar och allt de imorgon ist, ingen ide nu. Nu känner jag att mina ögon vill sova.. 
Men ska försöka hålla mig vaken ett litet tag till iaf, Ha det ♥

 


Söndags mys!

Kom nyss ur badet och ska nu börja spela bingolotto tsm med Mamma och Syeter Linda, myyys♥ Ska äta mammas goda paj och bara mysa. Sen efter bingon ska jag traska hem till mitt place och bara må faktiskt. Men ha en fortsatt trevlig kväll sötnosar♥

 
bild lånad av google


Fika break!

ja sitter hos mormor och har en break från tvättandet. Och självklart var alla tider bokade i tvättstugan men tur att jag har min mormor som bor nära som har en tvättmaskin, tack mormor ♥

mums


nice

haft en kanon kväll tsm med Elin, Tvilling, Sandra och Josse!
nu ska jag krypa ner i jolins och eriks soffa och där blir jag inatt. Imorgon ska jag försöka tvätta och sen får jag se vad som händer..
Ha det nice!


Tjabba! Nu sitter jag hemma hos tvilling ...

Tjabba! Nu sitter jag hemma hos tvilling tsm med mysiga tjejer och ska kolla film, innan filmen var vi hemma hos Sandra och åt tacos + chokladpudding! Mums!? Så min lördag kommer bli kanon och har redan varit :) ha det sa bra så hörs vi sötisar!


lördag

Hallå!
vaknade för en liten stund sen med lite huvudvärk men det känns som om det ska släppa vilken minut som helst så får hoppas på de. Idag vet jag verkligen ingenting som jag ska göra, tänkte höra med tvilling vad hon ska göra idag så får jag se efter de. Det är ju ändå lördag så vill ju göra något iaf, kanske plugga men det beror på hur huvudet är. 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa VF men ha det så bra så hörs vi kanske senare idag eller när det blir! Ha en bra dag frästen!

goodingen!  
 


!!!

bra början på sporlovet..
migrän så jag spyr, febrig och blödde näsblod
allt detta på samma gång kul -.-'


mobil bloggar

Tjabba måste testa detta med mobilblogga! Sitter nu och kollar på johan falk och har nyss ätit vårrullar med ris, MUMS! Ingen skola idag pga att jah hade feber igår men hoppas de går över snart för på Tisdag åker jag till SÄLEN! bloggar mer senre, pusss



du ä ju bra å


skiter i allt!

Tog bort frågestunden för är verkligen inte på humör.
Bloggningen kommer bli lite upp och ner nu framöver,
facebook ska jag fundera på att ta bort för blir bara irriterad men
innan de tar jag en paus från fb och se hur det går.

Något som irriterar mig så sjukt jävla mycket är folk som inte kan vara ärliga eller inte säga sanningen! När folk gör detta så tappar man ju förtroendet nö så hemskt mycke iaf jag.. Jag fattar inte att jag ens lägger energi på folk som gör mig bara så jävla sur hela tiden. Fan hade jag haft körkort så hade du legat riktigt illa till! men tror mig du kommer inte undan och om de vore så då skulle jag verkligen leta reda på dig, skulle leta ända tills jag hittade dig. Fy fan för att säga saker som du inte ens menar och ska att du inte ens kan vara ärlig och säga som de är så kan du gå till dina små fjortisar som inte vet vad kärlek är och få dig något, för mig jävlas du inte med länge till, jävla pajjjjjas!     


mamma ♥

Gud va jag ät trött! skulle inte sitta fel att ta kvällen men det står inte på de heller. Skoldagen va rätt dryg och det kändes som om den aldrig tog slut. På idrotten var det bara jag och Erik som var där + att våran lärare inte var där :s men vi fick vara med andra klassen som hade samtidigt med oss. Efter skolan gick jag hem och tog tag i disken och senare gick jag iväg till mamma. 
Så nu sitter jag här och ska snart äta kvällsmat som består av smörgås, ägg, fil och flingor mummmma! efter de ska jag bege mig ut i kylan för att gå hem.. gud jag vill ha sommar nununu!
Men ha det så gött så höres vi!


grattis!

stort grattis till bästa Felicia som fyller 18 idag!
PUUSSSS

KLICKA HÄR! och säg ett grattis :)


away from you


i don´t understand

jag vet knappt vad som händer med mig och mitt liv längre.
Det är bara för mycket som händer och jag vill inte riktigt hänga med.
Mitt huvud sprängs snart och är trött 24/7 orkar inte sova på nätterna
och är allmänt nere. jag hatar att jag inte vet vad som händer med mig..
skolan kan ta sig någonstans, folk frågar varför jag inte är i skolan och
jag vet knappt själv varför jag inte är där. Jag mår inge bra och vet
inte vad som händer med mig.. just nu vill jag bort! lång bort!
eller hem där jag är trygg, mamma och pappa i need you♥.
jag hatar denna känsla.
   


min helg

Fredag:
TVÄTTDAG och Jag, Tvilling och Erik hämtade Niklas i karlstad.

Lördag:
Hälsade på mamma där syster linda var med mostersfis♥ städade garderoben, Jolin och Erik hade " Halv 8 hos mig" för mig och niklas. Sen blev det Fest tsm med roligt folk och så.  

Söndag:
Middag hos älskade mormor och sen bara degat! nu blir det en film tsm med N och sen imorgon är det skola.

Förätten
detta är en liten tallrik också

Varmrätten

Efterrätten

NICE SOM FAN! :)


lördag

Tjobre!
haha min morgon har beståt av kläder, kläder, städ, kläder och städ! har nämligen städat min garderob, som verkligen behövdes!
Igår kom Niklas till lilla värmland, vilket jag inte fick veta förns typ 4 timmar innan. Överaskning på hög nivå! :) Så Jag, Tvilling och Erik åkte och hämtade han in karlstad och efter de blev det innebandy och tacos. Snart ska vi iväg och handla lite och sen får vi se vad kvällen bjuder på :) Men ha det så bra!

detta var bara på golvet.. fanns på sängen också!
tack för hjälpen niklas ♥


hjärta!

I måndas på alla hjärtans dag var ju jag inte i skolan pga att jag var lite smått sjuk. Så idag kom det fram en tjej och frågade om jag var Johanna Johansson i bf2, och de är ju jag så då gav hon mig denna söta sak:

det visade sig vara min bästa vän
FELICIA JOHANSSON
som hade skickat :')  i love u girl!

nu ska jag sova och hoppas att jag slipper febern..


jag Ôrkar int...

.. med skolan! Så sjukt mycket att göra så nu vill jag bara ha helg..


i like it

Bra träning tjejer!
ska försöka få i mig något att äta också innan det blir för sent.. Börjar 08.00 imorgon vilket inte känns så frästande menmen, kvällen tidigt iaf! Men vi hörs imorgon, pusss


tisdag 15 februari

tjohoo!
Måste börja med att jag är på ett ruskigt bra humör faktiskt!
vet inte varför men allt känns bara bra vilket är kanon! :)
Fick sluta vid 2 idag ist för 4 pga läraren var sjuk. Så nu sitter jag hemma hos mamma efter att ha slängt i mig lite norska fiskbullar med potatis och kokta morötter, MUMMMA! ska bara smälta maten lite och sen ska jag koka kaffe och senare börja plugga -.-' men klockan 7 kommer Anna och hämtar mig och då är det dax för träning! Men bloggar kanske ikväll beror på. See yaah!


and i will try to fix you ♥

OMG!

Fick ett sms förut;
Kolla utanför din dörr, tyckte symd om dig efter de du skrev på fb.
På fb skrev jag: Idag är det alla hjärtansdag. Lägg upp den här på din status om du förmodligen får köpa dina egna jävla geléhjärtan!
Och kolla vad som låg utan för min dörr :')


hemlig beundrar!?
mee like it


♥-ans dag


go mörra!

Japp då blir det ingen skola för mig idag.. vaknade av att huvudet nästan skulle sprängas. Skärpning med glasögonen johanna! Nu sittter jag hemma hos mamma efter att jag och syster Linda har sovit här, myser med en kopp kaffe så här på morgonen och ska väl snart börja skriva på läxan. Resten av dagen kommer ju bli lugn och får se om jag tar mig en promenad ut men det visar sig. 

Ni får ha en bra alla ♥ dag! 

old pick från julen-09 men puss!


fest bilder

bilderna har jag fått av Hanna Bjuresäter
Julia och tvilling

snygga bruudar

johan,johan, julia och erik

jag och marcus är taggade!

vi lyckas fan med allt marcus!

från vänster;Jolin, Erik, Jag, Marcus & Emilia
"var redo, Alltid redo"

Hanna & Ja

Robin var där!

:)

hahah

grymmare brud får man leta efter ;)


Söndag 13 februari

Ja då har man vaknat till liv igen. Vaknade nyss vilket känns så sjukt skönt, vaknade av att solen sken in i fönstret UNDERBART! Idag ska nog bara vara hemma och ta tag i disken, lite läxor och försöka ta mig ner till mormor en sväng, saknar henne.. inte sett henne på ett tag så ska faktiskt ta mig i kragen att gå ner dit. kanske till och med kan sova där inatt! JA de ska jag! :)
Ska nog gå med syster till affären sen och köpa juce och frukt + GODIS. Måste iaf ut i det fina vädret en gång innan det blir kväll iaf! Men aja..

Kvällen/Natten var riktigt kanon igår (berättade jag ju i förra inlägget, men repris kom) Började med att vi var hemma hos tvilling och det var ett riktigt skönt gäng! Sen närmare 12 delade vi upp oss 18åringarna gick till hotel monica och vi under gick till pizzerian! Lite drygt att man fyller så sent men jag hade verkligen kanon kul ändå. Jag, Sandra och Jolin fick 3 pizzor för 50kr och detta tack vare Sandra och hennes tjat om "kompis pris" till den stackars pizza gubben ;) fört fick jag och sandra  en pizza för 50kr för vi dela på en, sen kom han in med 2 till och bah: ni skulle ha 2 till va? ;) LIT KUNG!
Sen kom det massa trevligt folk så min lördag var sjukt bra från morgon till kväll, tack alla! ♥
MUMS!

snygg sandra hittade en liten vän med en mycket snygg huvudbonad!


....

Ska nog sova nu :oo
Kvällen/natten har varit kanon men dock
mindra bra just nu.. Aja ska sova nu. HEJS


det finns inte ord till om hur mycket jag saknar dig.
jag hoppas att du förstår och tar emot det jag nu vill ge dig
jag älskar dig



2 dagars!

Ja då kör vi igen!
SKÅÅÅLL
bilder från igår



Rally

Ja då var man hemma efter en hel dag ute tsm med Niklas, niklas pappa och hans arbetskamrat. Har verkligen haft det kanon och vill tacka dom som fan! ♥
 


en suddig bild på niklas pappa och arbetskamraten :)

Nu ska jag tralla ner till jolin och får se hur kvällen sluter, vet int om jag ska ut än men det visar sig. Ha det så bra så hörs vi! PUSS


KANON!

hade sjukt trevlig kväll igår, TACK ALLA!

Nu blir det
Bakfylla+Rally+Niklas= kan faktiskt bli rätt bra ändå! :)
seee yaaah!


rally helgen

Ja nu är det Rally helgen här i lilla hagfors vilket betyder massa med
folk
, rally och fester! Men jag är inte så jätte taggad men det
kommer väl får jag hoppas.

ikväll kommer jag tillbringa min kväll/natt hemma hos Linn som fyllde 18 år igår! grattis vännen :) Hoppas på att kvällen kommer bli sjukt bra och med bra umgänge. Får se om jag bloggar senare ikväll, eller vet nog att jag kommer de men aja! ha det så bra så länge.


Nyss kommit hem från begravningen, riktigt jobbigt var det men hur fint som helst. Ska lägga ner mig i sängen ett tag innan jag sen ska fortsätta med att städa lite.

ha det så bra i himmelen tillsammans med din mamma & bror.
Du kommer alltid finnas i allas hjärtan.
vila i frid♥


jag vet att du är stark!

Idag efter skolan innan jag och tvilling skulle hjälpa mamma med att fixa saker inför begravningen imorgon så gick vi lite i affärer för att försöka hitta något snyggt tills på fredag! Fick mig en tunika iaf och tvilling ett par skor :) hann även med en liten fika tsm där vi träffade på Ida och sara.
 
Tvilling, jag och mamma gjorde väl iaf mer än 60 smörgåsar idag. Duktiga är vi, glad att jag har er! älskar er♥ Imorgon kommer det att bli ruskigt jobbigt. Men vi ska klara detta, i know it. Får se hur blogningen blir imorgon. men ha det så bra så länge. PUSS

dagens köp:

jobbjobbjobb


TÖLIGT

sitter i skolan,
tar helg idag också, LIT skönt! denna vecka har varit så sjukt lugn.
Måndag: vanlig skoldag, slutade vid 2
Tisdag: Friluftsdag (stavning)
Onsdag: vanlig dag till 4
Torsdag: Begravning
Fredag: Ledig
NICE
nu ska jag gör nö vettigt, see yaah!

jag & emelie är taggade


kung!

Haft en så sjukt bra dag idag!
massa skoter, fiskning och hur mycket skratt som helst. Vädret var kanon och solen lööss hela dagen! Livet kunde inte vara så mycket bättre än vad det var på isen idag!
Stort tack till Rasmus, Marcus, Tvilling, Andreas och Erik + all grym jäntan som höl oss sällskap sista timmerna :) Nu blir det att sova i en timma innan man ska ta tag i allt som är lite viktigare. Men hoppas marcus skickar bilder för min kamera dog den, Aja hejs! 
 


TUSEN TACK!

TILL
DENISE 21 MAMMA TILL KEVIN 5 & EMMA PETTERGÅRD
som sa musiken till "I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR"

Klicka här! för att komma till Denises blogg
Emma du skrev inte i att du hade en blogg, kommentera igen om du har isf!




i rymden finns inga känslor

Är det någon som vet vad låtarna heter i den filmen?
snälla ge mig tips!


J A H T S

hade typ inga lektioner idag, roligt dag!
sitter just nu hemma hos mamma och ska snart dra hem till lägenheten och fixa för pimplingen imorgon och städa bloggar nog ikväll.
HEJS


grill

Simon och Tvilling





helt jävla kär!

Bill


mamma ♥

sitter hemma hos mamma just nu, ska ta mig kaffe och ett litet tilltugg. Ingen aning om hur denna fredag kommer att se ut men hoppas det blir en bra fredag iaf. Hade även prov idag igen.. del 2 och jag hoppas det gick bra iaf :) Var ju meningen att vi skulle ha haft match imorgon men det blev inte så. Men hoppas att vi tjejer kanske går ut och äter eller nö an stöllit ;) Men bloggar kanske mer ikväll eller så. Ha en ruskigt bra kväll så hörs vi.  
HEJDÅ♥


innebandy

Åker till filipstad och kollar på innebandy & provet blir med också..
Men bara att läsa igenom lite för det är inte så mycket.
Får se när jag kommer hem men det blir väl sent ikväll någon gång :)
Ha det så bra iaf.


patetiskt!

Ruskigt bra spelat tjejer!
trots förlust, Grymma är vi♥
0-0 första perioden, 0-0 andra, 2-0 sista
Kan dock inte förstå hur en människa som är så kallad "vuxen" kan betee sig som om hon vore 10. De värsta ä att hon int har nö med innebandy eller vårat lag att göra. Haha så skratt retande så det finns inte. Men som sagt det finns människor till allt + lite till.

nu ska jag sova så jag orkar med bild imorgon, SEE YAAH


ingen skola

ja det blir ingen skola för mig idag för jag orkar verkligen inte. Det har varit så mycket nu på sista tiden så jag kände att jag behövde vara hemma en dag och ta igen mig.
Just nu sitter jag hemma vid mormor och inväntar tvillingsyster för vi sak äta glass innan vi sen ska plugga. Så min dag kommer nog bestå av massa plugg och senare ikväll match mot damlaget

dagens tummen upp:
mogna fjortisar som tror dom äger allt och alla
+ att dom är så jävla patetiska så det är synd om dom
(Y)


tölit

Kom nyss hem från träningen, känns verkligen att jag
inte var så taggad idag allt gick verkligen fel..

Somnade inte förns halv 4 i natt och sen upp halv 8 och skriva prov klockan 8, kul! Men om jag ska vara ärlig så tror jag att det gick bra på detta prov och det sa även läraren så det ska bli kul och se vad resultatet blir. Denna månad har varit så himla jobbig, orkar inte...