lång dag!

vilken natt.. hemskt :'(

Nu har jag nyss kommit hem från en eftermiddag i karlstad! Jag och min underbara älskling åt mat tsm och gick runt ovh kollade lite i affärer. Jag köpte mig ingenting (stooolt) medans jag fick ett par vantar är goodingen<3 och han fick sig lite saker :) nu ska jag sova och bara längta tills han kommer hem imorgon! Sov så gott alla bloggläsare och hoppas ni har haft det en bra dag!


shoooppping

Ja nu blir det lite bilder på de jag fick med mig från ULLARED
Men allt är inte med!

KLOCKA

NÄSDUKAR

MYSSS

LEGGJEANS & T-SHIRT

3 PAR JEANS

SOVBYXA, MÖSSA & LINNE,
Även i SVART och VIT

VÄSKA

Fick mig även massa toalettsaker, sport kläder, nagelak
och massa mer
som jag inte orkar fotta!

NYTT MEN INTE FRÅN ULLIS!


ha det bra så hörs vi snart igen! :)


ja ni

bloggningen är verkligen upp oc ner nu..
ska försöka skärpa mig :)

just nu sitter jag hos mormor som har fått sig dator! min mormor är cool :) Börjar inte förns 12.40 och slutar 4. När skolan är slut ska jag nog ut och gå en långpromenad och efter de ska jag göra läxor, vilket är ett MÅSTE!! Men ska försöka blogga ikväll, ha det bäst! <3


testade mormor´s webbcam också!


Hemma

ååh!
Ullared var bäst! Dock kommer bilder och så lite senare, inte idag men någon gång under veckan iaf :D
Syster Linda blev med ändå och allt va kanon kul!


ULLARED

imorgon händer de!
jag, min Tvillingsyster & stora syster Camilla åker iväg till Ullared och stannar där en natt. Tycker det är synd att inte stora syster Linda kan bli med. Men det kommer flera gånger <3

Just nu sitter jag och tvilling hemma hos mormor och kollar på idol. Båda ska sova här och tidigt imorgon drar vi :) ska bli jätte kul verkligen! Saknar min bby jätte mycket! guud men får se han på lördags kväll eller söndag. Nu ska jag kolla mer på idol och sen sova :)
Natti och vi ses på söndag!

onödig
info
jag åt min första klementin för "säsongen" ;)



I AM NOT A ROBOT



i love this song!


tväääättt

jaa.. då var man mitt uppe i tvättningen -.-'
och de kommer resten av eftermiddagen se ut,
Senare blir det en långpromenad, de kan jag lova!


This Afternoon

tjennare kungen!
Shit vilken dag, är helt slut! Började med att jag ochh älsklingen försov oss men vi hann till skolan som tur var. Efter skolan gick jag och tvilling till mormor och höststäda och fick oss envarsin 500 till ULLARED, Åker ju på Fredag :D ska bli så himla roligt :) Nu på kvällen har jag hjälpt Frida med en blogg och nu sitter jag och kollar på ULLARED! nu ska jag stänga av datorn och mysa ner mig i sängen med världens bästa <3 HEJDÅ


Andra heldagen med glasögon och kan ju säga att det är ovant
och mitt huvud mår inte så bra!


vi säger natti

Nu blir det film och mys med min älskling! <3


fint besök

.. så här på kvällen!
Nu är nämligen Frida här och vi har varit så duktiga och gjort 2st äppelpajer, mums! Hennes familj kommer snart på kaffe så det blir full rulle här snart ;) Efter fikat så kanske vi drar en film eller något liknande men vi får se. Ha det så bra så hörs vi snart igen ♥

snygga frida!






vi är så duktiga! :D


hej!

Nu är det Maja som gästbloggar hos Johanna :)
I min blogg så kan du läsa om lite allt möjligt, mode,smink,min syn på livet & massa mer! Kanske hittar du något som passar dig?
Skulle vara jätte gulligt om du ville titta in på min blogg & kanske slänga in en kommentar om va du tycker om den. Ni får ha en jätte fin Lördag så syns vi på min blogg!
Och tack än en gång Johanna! ;*

Ni hittar min blogg här!


GRATTIS MAJA

Ett grattis till maja som vann tävlingen!
hon kommer nu få gästblogga i ett inlägg som snart kommer upp!



Måste även säga att nu har mina glasögon kommit.
dessa blev det


Dagens blogg



Priset: Ett gästinlägg!

AVSLUTAD


bilder - stockholm del 1



Anna och Pernilla

jag och Angelica


Pernilla, Anna och Angelica

P

Jag

A


 MER KOMMER SEN


natti

Ja då har man haft en heldag med svärmor Agneta, mys♥ =)
Vi har varit i Munkfors och handlat in nya fiskar, köpt kläder till Agneta, massa bröd på torrmarknaden och när vi kom hem tog vi oss en långpromenad, gött! Somnade även till en sväng så himla skönt var de. Nu på kvällen åkte vi till gräs där pontus mormor och morfar Berit och Gunnar bor. Fick oss fika och kollade på Idol! Mysigt var de :) Nu ska jag lägga mig i Pontus STORA säng helt ensam och kolla på c o segemyhr Älsklingen har hela boxen, så himla bra serie asså!
Imorgon bitti åker jag hem och äter frukost tsm med min söta mormor och sen börjar skolan 10.20 med eng. Efter skolan ska jag hem och städa och sen får jag se hur helgen ser ut!
Men ha det så bra så länge så hörs vi!
LoVE JAHTS


TIPS

Kolla gärna in min tillingsysters blogg vettja!
klicka här!


god morgon

asså jag förstår inte.. När jag är ledig så kan jag inte sova! idag vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om utan låg kvar i sängen och kolla på tv tills pontus mamma Agneta vakna så vi kunde äta frulle. Vädret suger för det regnar så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag men det visar sig nog. Ska iaf göra lite läxor, det är ett måste! Får se om jag bloggar senare men det tror jag nog :p
ha det så bra så länge alla bloggläsare!


hemligt hemligt


sorry

.. för dålig uppdatering.
Men måste verkligen säga att jag har inte tid just nu. Det är jätte mycket i skolan och det händer mycket i mitt liv nu, men ska försöka ändra detta! :) Tänkte även säga att jag har slutat med innebandyn och tänker börja rida igen. Nu har innebandyn blivit så himla konstig och jag känner inte alls samma glädje längre så det var lika bra att sluta. Har lagt ut en annons om att jag finns och kan hjälpa till med hästar så det har faktiskt hört av sig 2st men lite långt ifrån mig så får se.. kanske får ta hand om den ena hästen på helger om jag vill men ingen aning än. Hoppas att någon i närheten hör av sig snart :D

aja.. nu sitter jag hemma hos älsklingen men han är inte hemma, han kommer hem på fredag. Va hos Frida med fam. förut och fika lite och kolla på idol, myyss! Nu ska jag kolla klart på Efterlyst och sen kolla på någon film! ÄR LEDIG IMORGON OCKSÅ! ni får ha det så bra, hejdå<3


saknar att sitta på häst ryggen <3


!

borta bra men hemma bäst!


hejdå!

ja nu blir det att gå till skolan några timmar och sen åker vi till flygplatsen och flyger till stockholm :) Hoppas verkligen att det kommer bli roligt och en lärorik helg. Har även packat nu (bra johanna!) men kan ju lova att halva resväskan ligger kvar hemma.. men aja de tar vi då ;) Kommer inte kunna blogga i helgen för lämnar min dator hemma, men vem vet dom kanska har dator där. Men annars hörs vi ju på söndagkväll (sent) Men jag hoppas att ni kommer ha det så bra här hemma och TREVLIG HELG ALLA SÖTA!

mamma har lagat pannkakor som jag ska ha med mig!
TACK MAMMSI ♥

bild på mamma och Leijah som är min systers barn!


Idol

idol =mycket bra (Y)
& jag borde verkligen inte sitta här.. borde packa tills imorgon och kolla igenom läxor.. aja måste dra mig bort från datorn nu! Hejdå


ledig idag

ja då hade man studiedag idag. Men kunde inte alls sova så jag gick upp klockan 8 medans älsklingen låg kvar tills jag väckte han vid 10, Stackarn <3 Just nu sitter jag på P's rum medans han själv hänger tvätt :) Vi har nyss lagat mat till hela fam.Nilsson så dom inte skulle behöva laga mat när dom kom hem från jobbet, snälla vi. Klockan 5 ska jag ta bussen hem för ska på möte om morgondagen och älsklingen ska till karlstad på jobb. Jag kommer sakna älsklingen, kommer inte få se han på hela helgen men det kommer nog gå bra :) Nej nu ska jag mysa till det med pontus och sen är det nästan dax att åka. Men bloggar mer ikväll :)
HEJDÅ <3


mylove


jag har sett kungen!

Som sagt, Kungen var på min skola idag! Även Björn Starrin var där! Ni som inte vet vem han är måste skärpa er :D Han är bland annat huvudrollen i bröllopsfotografen. Här kommer några bilder :





PÖLSA

kungen


mer bilder kommer kanske senare, nu ska jag ta reda på tvätt :)
BYEBYE <3


Kungen kommer

Haha! måste bara berätta att imorgon kommer kungen hit till lilla hagfors för att inviga min skola! Visst det är coolt att han ska komma till hagfors, staden gud glömde typ :p Men lovar att jag inte ens kommer få se han för det kommer vara folk överallt men får väl hoppas att jag ser han något iaf. Men kameran ska med så det kanske kommer bilder imorgon då.

torsdag är jag ledig, KANON! då blir det att tvätta det sista innan stockholm och
gud va jag längtar :D Men gud va klockan rinner iväg.. Har ju historia prov imorgon så ska sätta mig med boken och hoppas att jag fattar något. Men bloggar mer ikväll :)
SEEYAAH <3


här har vi våran stiliga kung.


90 år

Grattis Astrid!

fårstå att bli hela 90år!
återigen grattis Astrid!


inte min dag.

haha min dag började med att jag spilde blåbärssylt på mitt vita linne.. KUL! Sen när jag och älsklingen skulle gå till bussen så hörde vi att det lät som en buss så vi skynda oss och när vi kom fram så fick vi ändå stå och vänta. Har äben gått in i en byrå så är helt öm i låret -.-' så det har inte varit min dag precis.

Menmen, nu har jag och älsk varit och köpt chips och dricka så nu ska jag plugga på prov! vilket jag antar att jag kommer göra hela kvällen.. men det är något som måste göras så de andra får allt vänta. Men Det ät väl bäst att jag börjar. Ha det så bra så höres vi!


god natt

nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att älsklingen kommer med så han inte sitter och spelar sitt jäkla plant spel! haha jag älskar han ändå (a)
Imorgon börjar skolan igen och jag kan inte förstå att helgen ska gå så fort!
Men det blir väl snart helga igen.
Nej nu blev jag akut trött, sov gott människor <3


Hjärta



PONTUS NILSSON ♥


Jag gör ett nytt försök

ja överskriften säger allt..
Dock kommer bloggen att se konstig ut ett tag tills jag verkligen orkar göra iordning den.