abbbooow

jag lever och jag ska nu lägga mig bredvid en snygging efter att jag vunnit en match i kortlek mot N, Andreas och Jocke. Förlorade även en gång så ska lägga mig pga att jag blev så jävla lettt!! hahah ;)


Sitter inne i personal rummet och ser allm...

100media_imag044 (MMS)

Sitter inne i personal rummet och ser allmänt cool ut med min kaffekopp ;-) måndag idag och den består av fika tsm med felicia! Trevligt. Nu ska jag jobba, ha det!


PAUSE

tar en pause från bloggen nu..
vet inte hur länge men ska göra om den helt och radera massa.
ha det så bra så hörs vi!
om jag inte slutar, de beror på...



snyggt!

vi är snygga på vårat egna lilla vis

pajaserrr

Hade det otroligt trevligt igår kväll!
tack brudar! ♥



VÅREN ÄR HÄR!

Ett tecken på att våren är här är när svanarna kommer till Tysslinge!
Jag, Niklas och hans pappa Jocke åkte dit förut och det var upp till 2700 svanar + massa andra fåglar. Skit coolt att kolla på synd att man inte hade en riktigt nice kamera men mobilen fick duga så ni iaf får se hur mycket de va.

Jag kommer, jag kommer, jag kommer.. Bby j...

100media_imag042 (MMS)

Jag kommer, jag kommer, jag kommer.. Bby jag tror jag är kär!


FÖRSLAG?!?

snälla kan inte någon ge mig förslag till någon fin header?
har ingen aning om vad jag ska hitta på -.-'


här är några jag har haft/gjort










Gjort till andra












aja ni ser,
NU DÅ? VAD SKA JAG GÖRA NU?


Praktik

Jobb 09.30 - 14.30
Fick åka med Lotta hem idag vilket gjorde att jag var hemma redan vid kvart i 3 idag, skönt! Så nu sitter jag och kollar bussar in till stan tills imorgon för då blir det kinamat tsm med brudarna, härligt! Denna dag har gått ganska fort och jag känner nu att mitt huvud börjar värka så ska nog lägga mig en stund. Ikväll tror jag att det blir myskväll i det stora gula huset vilket kommer sitta perfekt :)
Men ha det så bra så hörs vi. ♥

vädret är kanon!


sjukling

jag kan inte förstå att jag har så ont i huvudet och har haft i 3 dagar nu fram och tillbaka.. så jävla drygt. Men iaf så kom jag nyss hem efter att tagit en liten promenad i hopp om att huvudvärken skulle släppa men ike sen ike. Så ska nog krypa ner i sängen igen och sova en liten blund till. Men imorgon börjar jag inte förns 09.30 så får en liten sovmorgon vilket passar perfekt. Får se när jag bloggar igen men ha det så bra tills dess iaf, PUSS♥

  



tisdag

haha! jag och n skulle ta en liten lur på 15min men det blev viss längre än 15 min så vi vaknade vid 8 ist.. oppppss! Mitt huvud sprängs snart och jag ska sova nu. Och jag diggar inte jobbet just nu heller.. aja får göra det bästa av det helt enkelt. Inte sugen på något verkligen men aja får sträcka på mig och försöka se glad ut.

tog en liten fika idag också i min ensamhet ;)
köpte även ett nytt skal till mobilen i veckan.
Men har inte lagt ut någon bild så här kommer en liten bild jaaaaooo

ett enda ord

trött


<3

bilder från igår




GRATTIS ERIK!

19 år!


Min helg

Fredag:
Blev det kalas för Andreas som fyllde 20 i tisdas tsm med Niklas och deras familj och släkt. Spelade spel, åt tacos och hade det trevligt!
Lördag:
Började lugn med att sola lite för vädret var verkligen kanon och sen gick jag och N och köpte glass. På vägen dit kom nog världens gooaste katt och hoppade upp i famnen på N och i knät och var överallt! Video kommer på de när jag satt ihop dom lite och får tid.
Senare drog vi och kollade på "Hur många lingon finns det i världen" så himla goo film och jag rekomenderar den!
SÖÖÖTISEN!

Söndag:
Nu ska jag snart bege mig upp på stan och träffa Hanna, Lina och Elvira♥ som jag inte har sett på år känns det som. Men jag kommer blogga mer ikväll tror jag. Så då berättar jag hur det gick å vad vid gjorde får någe mysigt! :D PÖSS HEJ!

LYSSNA!

Sitter och bölar som en liten unge, jävlar vilken bra låt!
Flickvännen blev handikappad i en bilolycka och då skrev han denna sjukt underbara låt. Lyssna och njut säger jag bara!

 
Chris Medina - What Are Words <3


får en tår i ögat♥

kolla va söta kort jag fick idag när det är sista dagen på Furan Blå. Hoppas att jag får vara där sista veckan också dom är allt för underbara ♥



lite stolt är ja att ;)


BILDBEVIS!
på skicart


torsdag!

Ja då var torsdagen snart slut också, veckan har faktiskt gått rätt fort måste jag säga :) Nu sitter jag bara framför datorn och lite smått lett faktiskt. Vet inte varför jag ens lägger ner energi men aja..
Nu ska jag kanske ta mig en LÅNGPROMENAD så ilskaaan försvinner lite. Men vi hörs.

det var sådan vi åkte igår frästen

bild från google


Onsdag!

shit va jag är trött! Ska snart sova iaf :)
Har haft det riktigt kul idag, åkte som sagt skikart och det var ruskigt läskigt måste jag säga! Men är så himla glad över att jag har valt adolfsbergsskolan som min praktik. Jag älskar furan blå och de ska bli jobbigt att byta grypp nästa vecka men de är väl så de är :(
Imorgon blir det bad tsm med dom, blir säkert kul :)
nu kommer Jocke, niklas pappa med mat sen ska vi sooova!
tack jocke!!
(vet att du kommer läsa detta) ;)



Sitter i bussen på väg tillbaka till skola...

100media_imag039 (MMS)

Sitter i bussen på väg tillbaka till skolan efter en dag i backen med barnen! Bloggar mer när jag kommer hem om det. Nu ska jag bara vila och orka med 2h till innan jag åker hem!


Glad att jag har dig vännen♥


Hejsan! Sitter på jobbet och här rast i en...

100media_imag038 (MMS)

Hejsan! Sitter på jobbet och här rast i en halvtimma och sen kör jag fullt ut tills klockan 2 då slutar jag. Idag blir det mig stan och efter de hem och fixa "dagboken" och imorgon har vi ute dag. Men skriver kanske ikväll, här verkligen fullt upp hela tiden. Puss och kram!


staden

helt okej dag inne i stan tsm med Niklas och Felicia :)
resten av dagen/kvällen blir lugn tror ja.
hejdå.
Felicia

snygg bild

haha lite söta är vi allt! ;)

<3


örebro söndag

Hallo!
blev inget bloggande igår kväll. Kom hem vid 7 och då blev det mat och sen ran bara tiden iväg. Nu har jag varit vaken 1h, vaknade klockan 9 idag.. Men då sover jag som en kung ikväll. Ska väl snart gå "hem" till de jag kommer kalla mitt hem i 3 veckor framöver. Måste även säga att jag saknar att Tvilling och Erik.. men så är de. Hörs senare kanske. Poooosssss

Hej! Detta räddar min buss resa idag! Sit...

100media_imag037 (MMS)

Hej! Detta räddar min buss resa idag! Sitter på bussen nu till Karlstad för att sen ta bussen till Örebro. Ska bli skönt att komna bort men kommer längta hem till mitt också, 3 veckor är länge! Men bloggar mer ikv tror ja. Puss hej <3


mardröm!

igår var jag med om något som bara händer på film! Åkte hem från matchen i Filipstad och mitt ute i ingenstans där det är massa skog ligger det en människa i diket! trodde det inte var sant och vi fatta inte först att det var en människa men vi vände och lös med lamporna på bilen och jo visst där låg det en kvinna såg precis som om hon hade frysit ihjäl men då rörde hon på sig och helt utan att tänka knäppte Jag och Julia av oss bältena och sprang ut medans Anna ringde Ambulansen och Ellenor och Tvilling hjälpte till med att flytta alla saker i bilen så hon fick plats. Stackarn hon frös och hade legat där från klockan va 7-8 och vi kom 10... HUR FAN KAN DET INTE HA STANNAT NÅGON? + att hon hade ringt själv vid 8.. nej fy fan för folk som inte har något medlidande.. Men ambulansen kom aldrig för det kom några som hade blivit skickade för att hämta henne. Hoppas hon mår bättre nu iaf.
Och detta är bara sådant som händer på film...!  
tur att mina tjejer var med och alla behöll lugnet och vi var grymt duktiga! fan va bra vi ä♥


FREDAG!

tvättar för fulla rullar och ska snart iväg på match också... + att köttfärssås har jag gjort också men tror inte jag hinner att äta men ska göra mitt bästa. Solen sken som tusan idag när jag vaknade och gick till skolan, kanon! Sista dagen i skolan på 3 veckor också! drar till örebro på praktik vilket kommer bli nice. Nu måste jag gå hejdå!


Haft en riktigt mysig kväll tsm med Felicia. Åt rån, drack kaffe och bara snacka hon är grym! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig tror ja. Ska tvätta imorgon också....! vill inte men måste! aja nattti!
Felicia, du är bäst vännen!♥



fick lite färg :)


Hallo! Sitter vid solariet och väntar på a...

100media_imag036 (MMS)

Hallo! Sitter vid solariet och väntar på att syster ska bli klar så det blir min tur :) senare kommer felicia och då blir det kaffe och mycke snack. Bloggar ikväll, puss! <3


Diggart!

omg vad jag älskar musik!
Har nyss fixat lite ny musik till mobilen men orka inte lägga över mer just nu. Ska ta och göra iordning mig för skola och hoppas på en kanon dag, känns som om denna dag kommer bli de men vem vet. Måste kolla tvättid idag för åker ju snart till örebro och är borta i 3 veckor :s shit kommer jag orka vara borta så länge? lite osäker faktiskt men får göra det bästa av de :) Nej nu ska jag fixa lite, hejdå!

Thriving ivory - angels on the moon ♥

tar kvällen!

Nyss kommit hem från träning och har beställt biljett till örebro, nice! Nu ska jag krypa till kojs och sova som en kung och vakna som en imorgon ;)

Vanessa kom och tog en liten fika tsm med mig idag också, mysss!
var riktigt länge sen vi sågt och det måste vi ändra på!♥



PAKETET!

JAA! idag kom paketet som jag väntat på, min beställing!! :D

bikini!

skönaste byxorna!

"Löpere" till köksbordet

Gardiner till båda fönstren i köket!





JAG ÄR NÖJD!


jalla!

jag orkar verkligen ingenting!
ska iaf snart dra iväg på träning och springa rööven av mig..
ska int kun stå på bena imöra.


måndag

Min måndag har bestått av skola i en timma, gick och handlade mat tog en promenad med syster Linda och hjälpte henne med att måla hennes spalje (eller vad det heter) sen färjade hon mig. Helt okej måndag! 16 and preagnent och en unge i minuten såg vi också riktigt, bra program är de! Nu ska jag kolla om det finns något i kylen och sen blir det sääängen.
Ha det så bra.
PUUSSS
ny färgad


Mys med mosters fiiiiss <3

100media_imag035 (MMS)

Mys med mosters fiiiiss <3


min helg

Fredag: kom hem från sälen och kvällen bestod av mat,
tv och bil tsm med Erik, Erik och tvilling

Lördag: åkte till karlstads CCC och kollade på "dyngkåt och hur helig som helst"
Söndag: syskon mys hemma hos syster med potatisgrattäng och kyckling sen gosaker. + Bingo så klart, ingen vann förutom Linda, 2 sverigelotter. 
Avslutades med att klicka hem lite saker till mig och lägenheten. Bilder blir det när det kommer :D


Mia Skäringer ♥

Shit är allt jag kan säga just nu! så otroligt bra var denna show "dyngkåt och hur helig som helst" Hon berättade om sitt liv på både ett alvarligt och komiskt sätt. Bästa jag sett verkligen, hur skön människa som helst och detta kommer göra att jag kommer leva längre iaf. 
Stort tack till syster Camilla, Jerry och Matilda som gav mig och tvilling detta i födelsedagspresent!♥



två otroligt fina bilder från google


dyngkåt och hur helig som helst

Nu när jag fyllde år så fick jag och min tvlling en biljett till showen "Dyngkåt och hur helig som helst" med Mia Skäringer (ni som inte vet vem hon är så är det hon i solsidan) av min syster Camilla med familj. Så idag ska jag och jolin på de! så ska strax åka iväg. bloggar nog när jag kommer hem och berättar hur det var :) SEEEEEEES ♥


jag älskar dig


om ord ens kunde förklara hur mycket du har betytt för mig. Om jag var ledsen så fanns du alltid där och gjorde så att jag fick ett leende på läpparna trots att jag helst bara ville bort. Det spelade ingen roll om hur jag var eller vad jag hade varit med om så fanns du alltid där och stöttade mig till 1000 och behandlade mig som om jag vore bäst!
Alla stunder som jag har tillsammans med dig bästavän finns det ingen som kan slå! Busskuren, promenaderna, filmerna, fester, badandet och stunderna då vi låg bredvid varandra och kollade på stjärnorna och bara snacka om allt som fanns mellan himmel och gjord. jag kunde slappna av och bara vara mig själv tillsammans med dig. nej fan vad jag saknar dig, ditt skratt, ditt leende och dina torra skämt! :) Du är den bästavännen som man igentligen bara kan drömma om. jag är så himla glad att jag får ha dig som vän och att du finns i mitt liv. Jag saknar dig så otroligt mycket och älskar dig ännu mer♥
Karl Ardeman
 min bästavän

otroligt gammmmal bild



SÄLEN BILDER

Två söta grisar

Jolin och Simon

cooooolt

sommar känsla?
-ojjjaaa

coool Ask!

piiigggeellin

Tvilling

me

jolin och simon

Simon Ask

ruskigt fint väder!

hahah!

Elin

jag å elin

bowling!

jag fick ju en bra start...

haha längd blev de också ;)


mobil bilder

frulle utomhus

nya tröjan


nu får det räcka för denna gång iaf mer kanske kommer :)


oyees

borta bra men hemma bäst

torsdag

Måste säga att jag hade det mkt trevligt igår!
kollade lite i affärer
Bowling
fest hos Oscar
helt okey måste jag säga!
Idag har vi åkt längdskidor vilket inte är min grej.. höhö! handlade även en tröja och ikväll blir det att grilla ute och sen basta, bra avslutning på sista kvällen i sälen! Bilder kommer men kan bjuda på lite mobil bilder från igår och idag!
möööösss riktigt mycket hemma hos oskar i hans onepiece!

vi åt frulle ute idag också!

vi älskar att ha salt i näsan!

sälen sälen sälen säger jag bara!
det som händer i sälen stannar i sälen ;)



SÄLEN

Halllllooo!
Nu sitter vi i stugan och har nyss ätit tacos och är mätta som tusan! Kvällen ser ung ut och vi får se vad vi kommer att hitta på.. Ha en bra fortsätt trevlig kväll snyggisar!


resten ligger ute i snön!

mee tooo daay

ÄNTLIGEN SÄLEN

Då var dagen då jag drar till sälen! och det tror jag nog ingen har missat ;) Har snart packat klart ska bara duscha och sen ska jag ner till mormor och hämta en del saker och sen vidare på handlig tsm med gänget sen fortsätter resan mot SÄLEN! 
jag vet inte än om datorn ska med men tror det för spotifys skull :D men då kanske jag kommer blogga, annars mobilbloggar jag ju :) 
HA DET SÅ BRA SÖTNOSAR
FÖR DE SKA JAG ;)  

bilder från förra gången, vi la ribban högt så får se vart vi
lägger ribban denna gång!