jag blir ju fan snart vuxen!

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!


saknad som inte går att beskriva

Är absolut hästarna, oj vad jag saknar att sitta på hästryggen och varje dag lära sig något nytt! ÅÅh vad jag bara vill gå ner i källaren och plocka fram alla ridsakerna..
bilderna är ifrån när jag bodde i Örebro och var medryttare till Flash
omg vad jag saknar hästarna :(

whooopwhoop

J åkte hem för ett tag sen så gick å köpte mig sköljmedel för ska tvätta klockan 15.00. Nu sitter jag och försöker göra listan till SÄLEN, inte de lättaste dock! Känner mig riktigt taggad och hoppas verkligen på en lyckad vecka tsm med bra människor. Idag är det Fredag också.. inga planer direkt på vad jag ska hitta på, ska ju tvätta men efter de får ja se vad som händer :D
ha de så bra, PUSS

tjäna pengar på din blogg?

Klicka dig vidare och följ informationen och få 45kr direkt! :)

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

sportlov

Nu har jag fått sportlov för det blev ingen praktik torsdag fredag denna vecka. Känns så otroligt skönt! :D Sitter och funderar på om man ska ta och bli med till sälen på söndag eller inte.. Vill verkligen med så tror jag ska satsa på de! Dock får inte jag åka skidor så jag blir nog lite själv någon dag men de ska väl inte vara hela världen de inte :) Roligt gäng som ska upp så jag tror jag kör på de!
bilder från tidigare sälen
Fan va kul vi har haft där uppe!
Hoppas ni har det bra, inte bloggat så bra på sistone men det är så mycke som händer i mitt liv. Både bra och dåliga saker och känner mig lätt irreterad på folk som bara tänker på sig själva och tror att dom ska få göra vad dom vill och sen komma tillbaka och tro att dom ska få tillbaka de dom valt att mista. Nej usch och fy på vissa människor.

wakawaka

finns fölk te allt och man slutar aldrig förvånas!
Sitter i skolan och har nyss ät, gött. Men nu ska vi snart ät bakelser som dom har gjort på skapande verksamhet, gör inge an än å äter ;) nej får se om jag åker till Ekshärad ikväll eller inte. Men vi hörs, PUSSS

länge sen man kände så här
jag tror de är så här de känns när man är riktigt kär♥

myspys


HAHA

Åt kroketter och hamburgare förut hemma hos syster och
kolla vass de såg ut, hahah finns på willys å köp ;)

bästa vän!

Finns ingen som är som du och tack för att du finns
jag älskar dig bästavän♥

KLICKA HÄR! för att komma till hennes blogg!

torsdag

Åh är verkligen helt slut efter dagens praktik.. ska snart få mat i magen och sen ska jag ligga i soffan och sakna godingen där hemma! men har ju en goding här också som jag ska mysa ner mig med, Leijah♥

på tal om spökarna

Ska få hjälp på sportlovet nu!
hoppas verkligen att allt löser sig nu.. orkar verkligen inte med allt
detta som skrämmer mig hela tiden.

mys

Tack fina du♥

Sitter i karlstad hos syster och ska snart mysa ner mig i soffan och kolla efterlyst. Nu dom senasta dagarna har jag bara vart och levt livet, kanon!

alla ♥ dag

önskar mig och mamma♥


nej nu jävlar

Asså jag måste söka upp hjälp snart för jag blir fan psykad på riktigt! Som nästan alla vet så händer det ju grejer hemma hos mig i min lägenhet fast det har varit rätt lugnt ett tag nu. Men nu i helgen var de droppen! Jag och Carro tog ju kort inne på folkan med hennes iphone med båda kamrorna och på varje kort är jag genomskinlig och på ett annat ifrån sälen har jag en rund grej runt huvudet och ser blåslagen ut.. JAG PALLAR INTE MER och nu hör jag röster ibland. SNÄLLA VAD SKA JAG GÖRA?!?!?!? :'(
en av bilderna från helgen och kan visa mer om ni inte tror mig..
Sälen bilden hittar jag inte just nu..
INTE FÖRSTA GÅNGEN DE ÄR SÅ HÄR PÅ BILDER..

jag och Carro hade kul iaf!


good!

var en helt okej kväll igår så tack alla! :)
Nu sitter jag hemma hos mamma efter att varit ute och kollat rally.
Blir att tagga tills ikväll för utgång igen! :D
bild från igår Määndy och ja


FÄÄÄSSST

Ja jag har det rätt stressigt och hinner inte med att blogga! Och nu är det rally men skriver mer när jag får tid, jag lever iaf :) HÖRS!

Friluftsdag


utedag

Börjar med att tacka alla som var inblandade igår, riktigt bra kväll tillslut!
idag har ja åkt fyrhjuling och grillat tsm med Tvilling, Erik, Anna och Finkan, helt okej trevligt va de ;) Nu intar jag soffan och kommer förmodligen vara här resten av kvällen!

tidigare idag

bilderna tagna av bästa Leona!♥
KLICKA HÄR! för att komma till henns blogg.

fet

igår blev de pizza
idag blev de
mammas äppelpaj och fika med Leona och Jolin!
Nu myser jag ner mig i soffan med ett vattenglas och gör inte ett skit!

nöjd brud!


diggar er

gud va vi myser

mot kd

Ja då var det onsdag igen! Började dagen med ett matte prov, hoppas verkligen att de gick bra. Sen har jag nästan bara suttit med hinduismen, fy fan vilket påheeettt.. Om en timma är iaf mamma klar så blir nog med henne hem en sväng innan jag åker till karlstad för praktik.
aja får se när jag bloggar igen för mycke nu bara, hejs!