favvo!

jag älskar er♥


va!?

sjukt att det bara är 129 dagar kvar till studenten!
ofattbart och gud va fort de går :o


måndag

Helt slut efter skolan nu!
ska gå till tvilling och äta sen blir det nog hockey :) men de märks! hejhej

nu:

ett sällskap skulle inte sitta fel dock!


Balklänning

Balklänning är ju fixad också,
minns inte om jag berättat de här på bloggen ;)
helt sjukt att man ska ta studenten..

tvillingsyster

Jag älskar dig tvillingsyster♥
93-11-11

hennes blogg HÄR

som jag hade dig förut

Lika glad varje gång men alltid lika ledsen när de slutar. Men du är speciell och helt underbar när de väl är. Jag går alltid tillbaka vilket många inte förtår och inte vill men du är den rätte för mig, jag vet de! Finns ingen bättre känsla som när jag står i dina armar. Om allt bara kunde sluta vara så komplicerat och varför inte låta de flyta på? nej bby du ska bli min.


hemmafru idag

Nu är den sista maskinen i och jag är verkligen helt slut! men så är det när man sparar på tvätt.. Har även hunnit och ätit vid mormor och handlat med mamma så ikväll ska jag ha söndagsmys med mig själv, bäst så. Har bytt gardiner och fixat lite här hemma också så jag är värld att bara dega :) aja men ha de så bra så hörs vi.

du och jag under täcket baby

Gårdagskvällen kan ju ta sig, spyr på folks beteende snart!
Gick hem och kollade filmen Jag saknar dig men såg aldrig klart hela får de blev ändrade planer. Tillbringat morgonen i soffan och kollat klart på filmen så nu ska jag ta och sova i 2h timmar innan jag ska börja tvätta och även äta hos världens bästa mormor! Men ha en bra söndag alla söta♥

utgång ger framgång, eller?



lördag

drar iväg på Vernissage nu tsm med Carro!
ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på något kul!


vart jag mig i världen vänder

jag vet inte vad som händer med mig.
ledsam period?


bilder


torsdagsmys


så jävla gött!

trots att jag kände mig febrig imorse så trog jag iväg till skolan för att få reda på NaturB provet och jag klarade det, så otroligt skön känsla! Gjorde även krönikan i svenska så nu har jag bara en bokredovisning i svenskan som jag ska ta och göra idag eller imorgon. Känns ändå som att det är på en god väg nu, jag kanske kommer att ta studenten ändå ;) ikväll åker jag till Syster i karlstad för praktik torsdag-fredag får se hur de går eftersom jag inte är på topp just nu men ska sova tidigt ikväll så de ska nog gå bra. Tror jag packar ner datorn så den kommer nog med så bloggar ikväll.
PUSS


vad händer med mig

känner mig inte på topp.. huvet sprängs snart och kroppen vill inte
hänga med för fem öre, sjuk?

Hahaha

Asså jag orkar inte! xD

måndag

Börja dagen att försova mig i 1h.. Lyckades även slå i huvudet rätt hårt i skolan, hej hjärnskakning! Jämt lite ont och mår inte så jättre bra. Har nyss tryckt i mig tacos och sen ska jag upp till Valhall och försöka åka lite iaf, hatar mitt knä :/ Aja Dåligt inlägg men orka

söndagsmys

Spårlöst och kvällsmat!


sexy and i know it!

Hahaha Felicias katt satt verkligen och chilla igår,
ÄLSKAR BILDEN!


haha!

Igår när jag borstade tänderna så insåg jag att jag har ju hål i tungan!?
Har helt glömt bort att jag har de ändå är det mer än 7månader sen.
Lite sjukt var de iaf ;)
Igår umgicks jag med Sandra, Felicia, Tvilling och Emma. Mycket trevligt och det är absolut sköna brudar! Var ute ett tag och  sen trog vi hem till mig och prata en massa. Förövrigt nu så funderar jag på att kila ner till mormor och få mig något i magen innan jag ska upp till valhall och kolla redskins träning med systra miin för ho vill int va själv. Får väl släll öpp.
men ha en bra och slapp söndag alla!

mamma♥

suttit vid mamma hela eftermiddagen!
kaffe, prat och skratt åh vad jag älskar dig
Det är så himla bra när det är bra mammi
tänk om det förblev så föralltid♥


myspys

Myser ner mig i soffan och kollar på filmen rock star som är på 5:an. Många som säger att den är bra så blir att kolla på den. Blev med Tvlinng och Sandra ut en sväng förut, alltid lika trevligt men känns som att jag snart ska bli sjuk.. ont i huvudet och inte alls pigg. Hoppas jag blir sjuk nu under helgen så jag inte missar skolan eller praktiken för det har jag inte tid eller råd med!! ¨
Ziperallen, sockorna och mössan är på vilket bara betyder en sak!
fredagsmys med mig själv :)


helt jävla slut!

Nu sitter jag hemma i min lägenhet som är nystädad, tack ♥!
Fick sluta tidigare idag så tog bussen så jag var hemma vid 18.15 ist för 20.00 :) Är rätt slut så ikväll blir det en lugn kväll vill ja lova. Ska ta och leta reda på boken som jag läser i svenskan och sen läsa klart den så jag slipper ha den efter mig. Hoppas ni får en fin helg bloggläsare!
Ni är de finaste jag har♥
LEIJAH

MATILDA

ISABELL


Nöjd!

Nyss kommit hem från dagens praktik och jag är riktigt nöjd!
Nu: måla med Leijah!

på rätt spår!

Efter att ha gjort Natur provet och lämnat in 2 svenska uppgifter så sitter jag nu rätt nöjd hemma hos syster Linda och Maziar i karlstad och väntar på att syster ska sluta jobbet. Imorgon börjar praktiken och jag är rätt skapligt nervös om jag får säga de själv.. men jag antar att det hör till. Maziar är inne hos grannen och hjälper dom med något så jag och sötnosen Leijah kollade lite på smurfarna för hon ville inte sova men tillslut blev hon så trött så gick och la henne i sängen och nu sover hon, mosters prinsessa♥ Börjar klockan 8 imorgon så det ska inte bli en lång kväll idag inte. Är redan trött så det ska bli skönt att lägga sig sen. Men bloggar mer imorgon tror jag och ni får ha en bra kväll! PUSSS
Leijah



FY FAN

Skolan dödar mig...

HAHAH!

IM SEXY AND I KNOW IT

you da one


Måndag

Ingen skola idag, kännde mig inte alls bra imorse.. Tog en fika hemma hos mormor tsm med Tvilling, Erik, Pontus och moster Tone var även där, mycket trevligt!
Igår blev det bio också vi såg the stig helmer story och måste säga att jag blev lite besviken men de fick gå att se. Åkte även in till syster Linda och Maziar och fick oss kaffe innan vi drog på bion. Aja måste skärpa mig med bloggningen och måste nu plugga, ha en trevlig eftermiddag alla!
PUSSS
Mosters ♥ ville absolut se sig själv på bild!

viking hc dam


godmorgon!

Idag kommer det bli en stressig dag vill ja lova.. Klockan tre ska vi ta kort med hockeyn, både lag och enskilda fotton. Samtidigt ska jag vara i sunnemo klockan tre på 70års kalas.. Jag vet inte hur jag ska hinna men ska försöka iaf. Nu på morgonen ska jag välja ut kläder och fixa mig så det bara är att åka till sunnemo efter fotograferingen iallafall.
Måste säga att jag gör väldigt dåliga inlägg men känner att jag inte riktigt hinner till alla gånger.. mycke hela tiden att göra både hemma och i skolan men ska försöka hinna bättre..

hockey

Började med Mat tsm med hockeybrudarna♥ Sen drog vi upp och kolla Hockey, Viking vann så klart ;) 12-1 blev de. Nu sitter jag hemma och äter chilinötter och dricker loka, rätt nice! Ska ta och lägga mig för imorgon blir det lång dag!
spelarkortet fick jag idag också!
nöjd brud ;)

Fredag den 13

Ja då var det oturensdag idag. Måste nog säga att jag hade den igår, spelade match igår och självklart pajade knät så nu är kryckan min bästavän tills jag får brev av doktorn.. dock känns det bättre idag så vi får väl se. Nu sitter jag hemma vid mormor och ska snart åka iväg och handla åt henne och sen blir bjuder hon på mat, mumma! Annars rullar det på :)


jag hatar rubriker

Sov hos denna filur inatt tsm med Tvilling och Lollo! :)
mycket trevligt och mysigt. Nu blir det frukost och sen åka upp till Hagfors för tränings Match.
PUSS HEJ

16 and pregnant

Sitter hemma hos syster och kollar på tv, finns inte så mycke att kolla på men 16 and pregnant är ju bra! :) Är ledig imorgon och på fredag så ska gå till mormor imorgon och ringa praktiken så jag har de gjort! Hoppas ni får en bra kväll, PUSS
Onödigt inlägg som fan men aja.
BAJEN va jag saknar håret..

GAAAAAH

Skolan tar dö på mig....!

ojojoj

Ja förta dagen i skolan gick ju rätt bra ändå men är verkligen helt slut och den kändes att gå upp imorse.. Fick även ett samtal att jag ska praktisera i karlstad nu varje torsdag-fredag tills vi slutar nu. Hoppas det blir bra och kommer då få träffa mostersfiiiss♥ mer också! härligt! Nu ska jag packa lite innebandy kläder och försöka skjuta lite och sen se vad knät orkar! Ha det riktigt bra, PUSS
moster älskar dig!
Leijah

dagens

första skoldagen idag efter jullovet!
STUDENTEN SNART KOMMER VI!

varför?

Du gör mig så jävla glad men även så jävla ledsen..
jag orkar inte med detta en gång till.

Drar nog och köper mig godis och bäddar ner mig i sänga och tycker bara synd om mig själv!!
Idag får jag göra de och ingenting kommer att stoppa mig!

gud

trött
knät ä skit
hungrig
kaos!

gameday

Godmorgon fina!
Sitter i soffan en sväng nu innan jag ska ner till mormor och få mig mat :) Klockan tre är det samling på valhall och bilarna börjar då rulla mot match! Börjar på att bli nervös så får se om jag orkar hantera de ;) Bloggar väl säkert när jag kommer hem men de märks!
Ha en bra dag, Puss
favo i repris!

fina du,

du förändrar mig på både ett bra och dåligt sätt baby

kanske va fel men ändå så jävla rätt

Börjar detta inlägg med att säga att jag var på hockey träning i morse ju och sen drog jag hem till mormor och fick mig mat, mumma. Tog en kaffe med Leona också och pratade lite, tack för att du lyssnar♥ Satt hos henne en sväng och sen blev det en promenad med Agnes och hann även handla lite :) Resten av kvällen spenderar jag nog hemma och tar det bara lugnt. Ska snart äta kvällsmat och sen tagga till för matchen som är imorgon! Men ha det så bra så hörs vi, pusss

de enda som är rätt, eller?

Åker iväg på hockeyträningen och tar allt senare, PUSS

inget liv!

musiken är på och jag sitter och spelar Wordfeud haha!
Nej ska ta mig något och äta kanske jämt om ni bryr er ;)
PUSS HEJS

godmorgon!

vaknade av att det är sol ute, underbar känsla!
Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag, blir nog kanske en promenad eller om jag väntar med den tills senare ikväll. Ska väl snart hoppa in i duschen och fixa mig men det är att skönt att ha onepicen på ett tag till ;) aja vi hörs väl, PUSSS
Har du Wordfeud?
adda JAHTS isf :D


så jävla gött!

Tackar Mia och Anna för en riktigt bra dag med mat och massa prat, ni är att bra grymma♥ Klicka på deras namn för att komma till deras blogg!
Senare tog jag mig en promenad på en halvtimma och ränsade tankarna innan Emma och Anna mötte mig, tog en tur med finkiii och senare blev det hockey hemma hos Erika. Tack som fan brudar för att ni gjorde min dag, love u!
bilderna tagna av Mia:
Anna och Mia                                                                           jag                       .

SÅ JÄVLA GÖTT SVERIGE♥


i love sheldon

jag bara älskar the bing bang theory, haha!

allt för dig

Drar till Leona en sväng innan jag träffar brudarna!
hoppas på en bra dag idag :D

Nattinatti

Efter att ha varut ute om umgås med Emma, Lollo, Elin, Tvilling och sandra så tänder jag  nu ljus och myser ner mig till en bra film och inväntar dagen imorgon som kommer innehålla massa mys tillsammans med Anna och Mia, saknat er♥ Rätt slut i hela kroppen så ska bli sjukt nice att krypa ner under ett varmt täcke, klagar inte! Hoppas ni alla mår bra PUSSEN

saknart!

Saknar verkligen att sitta och måla.. fan va härligt de va!

operation?

nyss kommit hem efter att ha varit hos världens bästa mormor och fått mig mat♥ Va hos doktorn förut också.. trodde bara jag skulle få prata om att kanske få gå till en sjukgymnast men icke! Nej dom vill tydligen operera för tydligen har en bit släppt och ligger och skaver och det är därför jag har ont. Så fick ta massa prover, EKG dom lyssna på andningen och allt, nej fya och jag som har lite skräck för de där å. Men de kommer väl ett brev med bättre förklaring, hoppas jag inte behöver..
aja nog med de nu ska jag bara ta de lugnt och inte göra ett skit!
PUSSS

jag har inget mera än mina tankar

Jag har lovat och glömt, förlåtit, fördömt
Försent för att ångra men tid nog att tänka om
Och leva med det

JVM

Efter att ha varit i forshaga och kollat hockey sätter jag mig nu i soffan och kollar JVM. Kom igen nu Sverige! Imorgon åker jag upp till sjukhuset och kollar knät igen, hoppas det ordnar sig så jag kan bli med på hockey utbildning med två ispass och ett teoripass på lördag och matchen på söndag.. vill verkligen! AJa nu ska jag kolla hockey och ta mig mat, hörs!
PUSSS
knät för en månad typ..

bloggdesign

nu skiter jag i de här!
hatar bloggdesigner blir fan aldrig bra......!

. allt du sa

jag kommer nog aldrig att släppa allt som hänt, du har för stor betydelse i mitt liv. Allt påminner om dig och varje gång jag ser dig kommer den där konstiga fast bra känslan upp. Fan de va inte så lätt trots allt.. fina du jag verkligen saknar dig :(


. härligt brudar!

Efter en ruskigt goo träning så har jag nu ätit och ska snart hoppa in i duschen :) Kändes riktigt bra på träningen och imorgon är det träning igen sen match på söndag, HÄRLIGT!

2012

hoppas verkligen att detta blir ett bra år med massa kärlek och härliga minnen! Jag ska ju även ta studenten men bästa vännerna och jag ser fram emot ett riktigt bra år! :)

mån 2/1

Nyss varit och handlat mat så nu står potatisen på plattan och det ska bli mos och fiskpinnar! MUMS Ikväll är det träning som står på schemat och annars blir det nog lugnt :)
PUSS HEJ♥

minst en gång varje dag

allt påminner mig om dig. Fan också!