. gott nytt år!

Hoppas ni får en fin kväll och ett bra år 2012!!
bild från förra året


!!!

hoppas hoppas, snart snart!


. blev rätt bra ändå!

Madde bus kom hem till mig förut och efter en stund kom även Emma vilket var riktigt trevligt! satt och skratta och hade det allmänt trevligt och senare trog vi hem till Hanna! Tack för att ni finns till brudar♥ Nu ska jag slänga ner mig i sängen och se de sista av hockeyn!
PUSS

och nej..

Nej jag vill inte att folk ska tycka synd om mig.. Men vill att folk ska veta varför jag kanske reagerar på vissa saker, ser otroligt jävla arg ut och är lett 27/7 under en viss tid och det är allt för att jag alltid är så jävla orolig över när min mamma får för sig att gå ut och välja flaskan ist för ett vanligt svensson svensson liv, visst hon har hållit på sen jag var 2år men tro mig de går inte över.. Att då samtidigt vara orolig för henne, gå i skolan, klara skolan, vara den glada Johanna, Träffa kompisar, Försöka låta ilskan gå ut över någon jag vet aldrig lämnar mig trots att jag kan bli dum i hela jävla huvudet, klara mig ekonomisk och ta hand om min egen hälsa så är det fan inte lätt! Därför är det som nu när mamma är i en period så tappar jag humöret för minsta lilla som igentligen inte ens behövs att lägga energi på.
Sen att ha en tvilling som gör allt för att reta mig och säger att jag är äcklig, folk pratar om dig johanna.., "alla dina pojkvänner", " de är synd om dom i din omgivning" och allt vad som kan komma ur den lilla munnen. Att vi nu har samma kompisar gör det inte enklare just nu. Vågar knappt fråga folk längre för då har jag ju tagit dina kompisar.. stackars dom säger jag bara. Men det är ju tur att hon blev den perfekta tvillingen av oss iaf.

Men jag tänker dock inte ge upp. Tänker stå rak i ryggen och fortsätta med skolan, skaffa jobb, flytta och ta vara på mitt liv. Jag har klarat mig såpass långt förut så tänker inte deppa ner och gräva ner mig vilket många människor kanske vill men nu får det vara nog på allt!

bra de va då jag inte visste bättre

PUSS Å HEJ LEVERPASTEJ!

....

I see how your life will disappear when you select the bottle, I ask myself the same question every time, why Mom?


. Rätt slut!

Efter en tur till Sunne med Carro blev det 2timmar hockey träning! Både med brudarna och Redskins, Nöjd och rätt skaplig trött brud nu! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se om jag går ut en sväng eller inte, kanske kollar hockey ist. Men hoppas att ni hart bra!
PUSS

. du behöver int å läs

JAG ORKAR INTE MED MER!
du ska fan vara min andra hälft men jag börjar faktiskt fundera.. i dessa jävla tillfällen önska jag att jag aldrig kom hem igen, jag skulle ha stannat i örebro för då hade aldrig detta hänt! Allt du gör stör jag mig på och du vet precis hur du ska göra för att få upp mitt temprament. Och att du beter dig som ett svin mot en person asså du ska verkligen vara glad att han ens är kvar hos dig. Jag skulle lätt lämnat dig för länge sen! Varje dag gör du så jag känner mig mer världelös och nu orkar jag inte mer. Synn att du varit med mig i 18 år för annars hade jag sagt upp denna jävla kontakten direkt och du är ju fan min syster!
man brukar hålla ihop då men de gör fan inte vi. Jag har insett nu att vi är för olika och du sårar mig för mycket för att vara en sådan. hejjmässä jag har fått nog!
fuck life.

. mellandagsrea

Idag bjöd mormor på mat, mumma! sen bar det av till karlstad för att ränna i butiker. Tyckte dock att det inte fanns så mycke vilket gjorde mig riktigt besviken :( men fick mig lite av saker iaf :)
Örhänge: 10kr 39.50kr
Ring: 30kr 69kr
Solbuder: 59kr
Stickad tröja: 150kr 299kr
Tröja: 75kr 149kr
Tröja: 150kr 249kr
rätt så nöjd ändå :)
PUSSEN!

vilken kväll!

Gårdagen var båda roligt och tråkigt!
Började med förfest hemma hos mig och sen vidare till hotell monicas! Väl inne på monicas var det lite kaos.. fick en jävla flaska i huve och massa jävla skit i ögonen. Aja nu ska jag ta och göra mig toast, syns!
PUSS

. ikväll är vi snygga!

julafton var helt okej! :)
Nu är musiken på och jag ska fixa mig för ikväll innan endel brudar kommer hit! hoppas på en rolig och lyckad kväll :)
PUSS

. God Jul!

omg det känns inte som att det är julafton idag..
Just nu sitter jag hemma hos mormor och väntar på julfrukost och att mamma ska komma så vi får börja resan mot manskog och fira lite jul där innan jag sen ska till Pappa i ekshärad och fira jul. Blir lite bilresa idag men så är det jämt på jul dä.
Hoppas alla får en riktigt bra jul och massa fina klappar! :)
PUSSS


. godmorgon!

Ja igår var det massa snö och idag är de helt grönt..!? och
det är dagen före julafton och det är inte ens snö? nej fyfan.
Aja.. ska ta och göra mig en god frulle innan jag ska städa lägenheten och sen hoppas jag att jag har fått pengar idag så jag kan gå ut och kanske hitta mig en festklänning kanske, men de märks. Hoppas ni får en bra dag iaf! pussss :)

underbar kväll!

Tackar Tvilling, Erik, Pontus, Emma, Madde, Hanna, Elin, Rasmus, Marcus och Ellinor för en riktigt bra kväll med julklapps byten, gjort pepparkakor, sunes jul och massa mys! :D
Ni alla är bäst!♥
presenten jag fick :)
Tvilling och Elin
jag och erik
Tvilling, Erik och Ja
jag älskar er
Erik, Elin, Rasmus
Liggande: Hanna
fv: Tvilling, Madde och ja
Tackar även ♥ för en as bra tidig julklapp
tack!! :D

ny färg?

ååååå jag har fått min ziperall från ABC
"student 2012" nöjd brud ;)
Ny hårfärg har jag också.. haha aja de blir nog bra.
PUSS HEJ

Tack mammi♥

i love u♥

tjo

Nu väntas Innebandy träning efter att ha varit borta från den ett par veckor. Blir dock lugnt idag eftersom knät inte vill vara som det ska.. synd! vill faktiskt träna ju :( annars flyter allt på och det är snart jul, kan knappt förstå de helt sjukt! :o
aha nu ska jag se om jag orkar äta något innan träningen
pusshej!

träning

Hade Historia prov idag, undrar hur de gick..!
Hade även fika med klassen och dagen har gått rätt fort ändå. Efter skolan blev det hem och fixa mat och sen blev det hockey träning vilket satt skönt men knät gillade det dock inte.. :( Ska ta mig fil och flingor och sen kolla någon film eller något, börjar inte förns 11.40 imorgon! men vi hörs PUSS Å HEJ
btw saknar jag sommaren..

söndagsmys

Tackar mamma för den fina mössan hon har gjort och sätter mig nu i soffan tsm med ♥ och kollar på beck! denna söndag har varit en helt underbar söndag, bara mått gött :D
tack mammi
väntar bara nu på den röda som hon gör till mig också, jag hart att bra ja :D


eftersom jag ska träna imorgon lyxar jag till de med gosaker till beck!


julbord

Nu drar jag på julbord, klagar inte! :D


godmorgon!

Efter att ha gjort ett ispass nu på morgonen så sitter jag och äter fil och flingor! gutt :) idag blir det en mysdag som även kommer innehålla tvätt..vilket inte alls är lika mysigt men som måste göras!
bloggar mer senare PUSS

mys

smurfar filmen med ♥ blir!

så jävla kul!

lätt de roligaste jag gjort!
viking hc dam♥
twinsen kliver in med klackar av stål!


Enkronasmatchen ikväll kl 19!!

tjabba!
Nyss kommit hem från skolan och sitter nu hemma hos mammi och bara ä! :D Taggar även för ikväll för då spelar viking seriematch mot sunne, spännande! :) Vi brudar i damlaget ska sälja lotter och även visa upp oss på isen en snabb sväng, nervös? ja som faaaaan men det blir nog kul. Nej nu plockar mamma fram saker till sockerkaka så de ska jag hjälpa henne med ;) puss hej!

vart tog allt snö vägen?

tillfällig design!

Lyckades radera designen.. kul liv! ajaj slängde ihop en snabbt så får jag fixa till den när jag får tid..

haha

Jag är 1.78cm lång
liten klubba?
*
Haha jolin ;D

Lussevaka här kommer vi

Happ då var denna dagen gjord också och ikväll är det skål! (även fast jag har sagt att jag inte skulle dricka ;) ) Nyss varit i kyrkan och tränat för lucia och nu ska jag och brudarna snart hämta nyckeln till lokalen, perfa! Hörs alla mina vänner :*
Ska du lussevaka ikväll?  :D

luciasånger

sitter här i mörkret och lyssnar på jullåtarna som vi ska ha på lucian som är på tisdag, mys♥ ska snart lägga mi för imorgon blir det som sagt en lång dag/natt! haha Lussevaka imorgon kommer ja!! :D


söndagsgöra i gräs


söndag!

godmorgon sötisar!
Idag känns det som en bra dag måste jag säga, Tackar brudarna Madde, Elin, Emilia, Josse, Linn och Tvilling som gjorde min lördagskväll riktigt bra! :D Badade bubbelpool och tränade på luciasångerna, myssss. Måste även säga att det känns inte som att imorgon äre lussevaka, känner att jag inte riktigt hänger med men jaja det blir nog bra.
Nu ska jag göra mig frulle och sen försöka få lucialinnet tvättat!
Ha en riktigt bra dag!
PUSS

OJ!

jag har fan glömt att blogga :o skärpning!
Efter att ha gjort ett is pass på 2 timmar så blev det att åka hem och göra hemmagjort mos och fiskpinnar vilket satt helt sjukt bra i magen! :) Nu ska jag packa ner badkläderna för att sen åka till Madde för att mysa till det med flickorna, Sjukt bra lördag rättare sagt! :D
Hoppas ni får en bra lördag alla!
PUSS
Hälsar tvillingsyster välkommen till viking hc dam!

rätt coolt!

Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gångar du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder.
Fick du rätt svar?
de fick ja, rätt coolt ;)

helt slut!

Imorgon blir det röntgen också, mormor och mammi följer med mig så det blir nog en mysig dag kan jag tro! :D Är rätt slut i kroppen idag, funderar på om man börjar på att bli sjuk vilket jag absolut inte vill nu, har jag inte tid me. Somnade en sväng hemma hos mamma förut och är fortfarande trött men kan fan inte sova nu så därför funderar jag på om man ska ta sig en sväng till Ica eller inte.. jobbigt val ;) skulle kanske behövas så man blev på lite bättre humör, aja hej mä er!

hej mitt vinterland


morgonmys

Tackar Ingela för en mycket trevlig kväll/natt!
Nu sitter jag och har lite morgon mys hemma i lägenheten men tända ljus, julvört med ost, ett glas vitamin juice och en mandarin! jag njuter! :D
Snö i last är det utanför, nu jävlar är de snart jul <3

min brud!

söver hos min brud Ingela inatt ja, sug på dä!
hejmässä!
en gammel bild på öss! ;)

jajjaja

Drar iväg tsm med Tvillingsyster på hockey, klagar inte!
PUSS

svar till "A":

har jag någonsin sagt att du måste bry dig?
lilla vän jag har inte sagt att jag blir snyggar av de hellre? mer åt andra hållet isf! ;) ååå åter igen jag älskar folk som inte kan stå för sin åsikt! anonyma♥

hockeybrud!

elllöööör?

mysmåndag

provade att träna men det gick inte med detta jävla knä..Drog hem till mammi och drack en kopp kaffe ist! Nu ska jag mysa ner mig och kolla på Medicinmannen och en nice kvällsmat!
imorgon blir det tandläkaren också...
Puss hej

haha!

KOLLA!

nya grejer + jul

Jul mys och andra saker har ju kommit upp hemma i lägenheten men jag har gjömt att lagt upp bilder så här kommer de!!
KÖK
Vardagsrum
tavlan ja gjorde förra året!

one day baby!


stockholm

Efter att ha sovit i bara 4h i natt så är jag helt slut!
migränen börjar komma och jag ska vila och hoppas på att jag orkar med sista föreläsningen idag iaf.. Annars är det skit kul att vara här och man lär sig mycket!

just ja!

nästa vecka på torsdag blir det röntgen också,
hoppas verkligen att dom fixar knät nu!!
Tandläkaren ska jag också till nästa vecka och
prata om tandställning..uaaah!
saknar hockeyn nö så grymt!

nyklippt!

Eftersom inte jag har klippt mig hos en frisör på
6år utan att tvilling har fått klippt mig så tog jag tummen ur röva och gjorde de idag!! måste ändå säga att jag är nöjd men lite ovant är de att! :D
nu måste jag sova ska upp klockan 4..
DETTA BEHÖVDES!!

julhandel

Nyss kommit hem från julhandel! Fick endel julklappar så nu är det inte många kvar :D Ska ta och slänga mig i duschen och sen packa för stockholms resan som börjar klockan 05.00 imorgon bitti.. lite segt men kommer säkert bli kanon :)
datorn kanske kommer med imorgon så jag kan blogga, men de märks! ha det så bra tills vi hörs igen, PUSS