Vila i frid!

Många tankar snurrar i allas huvud just nu. Att du bara skulle bli 16år är hemskt, allt pågrund av ett rattfyllo som väljer att sätta sig bakom ratten. Finner inga ord för har så svårt att fatta att detta verkligen har hänt! Men må du vila i frid nu Sandra. Hoppas att du får det bra där uppe och vi här nere kommer kämpa för att få slut på denna skit med att åka rattfull..
Tankarna går till dig och din familj men även anhöriga.
rest in peace Sandra♥


bra och dåligt

Hjälpt pappa hemma i huset hela dagen, blev as bra! :)
Nu på kvällen har jag umgåts med massa sköna folk och kollar BB med Carro och Leona, fina vänner de♥ Nu ska jag sove för är helt slut verkligen!
Inte så bra nyheter idag om bästa..Men stark är du så detta klarar du♥
-
jag älskar dig pappi


jaha ja

ingen skola eller praktik denna vecka..
farfar ligger bara fortfaranade i resperator och sover
grejer kvar i skolan
snart bal och student
vart ska jag se de posetiva?


vill skriva lite

Pappa ringde förut och sa att farfar har blivit opererad nu. Dom borrade ett hål i skallen på han och körde in en slang som ska hjälpa han att lätta på trycket som blir av hjärnhinneflamationen. Fan vill inte fatta att min pigga farfar är sjuk :'(
världens starkaste farfar, jag älskar dig♥
Va i skolan en sväng förut och nu sitter jag hemma vid mamma och ska få mat! Älskar förövrig alla som bryr sig, kärlek till er!!


min älskade farfar

Att se dig ligga på sjukhus sängen i respiratorn va hemskt! men jag ville se dig min älskade farfar. Allt kom som en chock först Torsby sjukhus sen karlstad och nu uppsalasjukhus. Jag krama om din hand innan dom skulle söva dig och skicka iväg dig till uppsala och tog handen mot din kind. Att se dig göra dom små framstegen som du gjorde under tiden jag var där visar verkligen hur stark du är,en riktig kämpe är vad du är. Vi ses snart Farfar och kämpa vidare! JAG ÄLSKAR DIG♥

inbjudan!

Känns helt overkligt att jag verkligen ska ta studenten!
nu skickas inbjudningarna ut iaf

jahts @INSTAGRAM

är mer på instagram nu för tiden men ska försöka blogga bättre också! Hänt en del faktiskt, har varit i karlstad på sjukhuset där för att kolla upp knät och få ett skydd, lillkillen har ridit men även Johan har de ;) umgås massa med Emma och sovit hos syster i två dagar. Har haft fullt upp hela tiden men ska bli bättre på att blogga! Sitter nu hos Mamma och får mig kaffe och sen ska jag dra mig hem och eventuellt åka till Ekshärad.
.
Mitt fina knä!



oj nu går de fort

1 månad kvar tills balen
37 dagar kvar till STUDENTEN

Abow jag hinner inte med i svängarna..

wakawaka

vaknade upp i tvillingsysters och svågerns soffa imorse, like old times! Blev att umgås lite med folk igår kväll vilket var riktigt kul. Spela lite fotboll med mera och efter de drog jag, Albin, Erik och Tvilling till Ante och kolla BB. Idag är det tisdag och jag är ledig från skolan för det är volleybollturnering och de kan ju inte ja vara med på, vilken ossis ;) Mormor bjussar på mat halv 12 också så ska springa iväg till tvättstugan och kolla om det finns tid.. aja hejmässsä!
diggar er♥

new in!

Karlstad med hjärtat, william, tvillingsyster och storasyster linda! fick hem en del saker, NÖJD!


lördag

tjenna!
Hurdan äre med all er då? själv är det något konstigt på gång tror ja, kroppen tar skit men aja de ordnar väl sig hoppas ja. Firat William idag eftersom han fyllde i onsdags, hela två år! Johan gjorde tårta så lite folk kom hit och fikade och drack kaffe. Köpte ett par as fina badbyxor, tröja, traktor, cementbil och strumpor :) han fick även massa andra fina presenter. Ikväll blir det att umgås med Anna och Emma tror ja vilket blir nog kanon :) Nej nu ska jag ta med william ut innen jag åker ner till ekshärad. Ha en fin kväll nu alla♥

fredag!

Ligger hemma och är sjuk, igen! så jävla tråkig så de finns inte. Hostar snart sönder halsen å, jävla skit. Aja va i Arvika igår och hämtade Lill Killen, skönt att ha han här hemma igen! :) Ska försöka få in en dag att fira honom också men de blir nog lördag skulle jag tro. För övrigt ska jag bara ligga i sängen hela dagen och försöka bli frisk... aja hörs, PUSS
as fint väder här om dagen och nu snö.. fuck!
glad att du finns vid min sida Emma♥

....

Att en människa kan vara så ful och ego tror man verkligen inte. Trodde du lärde dig första gången men synd att säga men ditt liv är ju kaos och ge fan i å dra in mig i de. Stackars dig vill ja lova..

två år!

Grattis William på din födelsedag!
ses när du kommer hem snutten ♥